Çözüldü iPhone sistem verileri 37 GB yer kaplıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

President1

Kilopat
Yer
İskenderun
Merhaba, sebebini bilmediğim bir şekilde telefonumun kullanılabilir alanı azaldı, sistem verileri kısmına baktığımda 37 GB'lık bir alanın kaplandığını gördüm. Bu neden olur ve nasıl temizlenir?

IMG_6012.jpeg

Çözüm
Zamanla biriken önbellek dosyaları vs. sistem verileri altında birikiyor. Kendiliğinden azalıp artabiliyor. Sizinkinin boyutu bir hayli büyük. Cihazı sıfırlamanız gerekiyor.
Sorunu tahmin ettiğim şekilde çözdüm. iCloud Drive’ı kapatınca normal seviyelere düştü, muhtemelen Drive’da bulunan dosyaları indirmiş olabilir arka planda.

IMG_6013.jpeg

Sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde yapabilirler.
Zamanla biriken önbellek dosyaları vs. sistem verileri altında birikiyor. Kendiliğinden azalıp artabiliyor. Sizinkinin boyutu bir hayli büyük. iCloud yedekleme yapın eğer azalmazsa cihazı sıfırlayın bir nebze azalacaktır.

Son düzenleme:
Zamanla biriken önbellek dosyaları vs. sistem verileri altında birikiyor. Kendiliğinden azalıp artabiliyor. Sizinkinin boyutu bir hayli büyük. Cihazı sıfırlamanız gerekiyor.
Sorunu tahmin ettiğim şekilde çözdüm. iCloud Drive’ı kapatınca normal seviyelere düştü, muhtemelen Drive’da bulunan dosyaları indirmiş olabilir arka planda.

IMG_6013.jpeg

Sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde yapabilirler.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı