iPhone "sıvı algılandı" uyarısı veriyor

BrEfLst

Kilopat
Daha fazla  
Telefonuma asla sıvı teması olmadığına eminim. Bu hatayı abimin hızlı şarj aletinde vb almıyorum fakat 12W'lık vb şarj aletlerinde sürekli olarak sıvı algılandı uyarısı alıyorum. Şarj aletim bozulmuştu 1 aydır abimin şarj aletini kullanıyordum hiç hata almazken şarj adaptörü ve kablosunu değiştirmeme rağmen sıvı algılandı uyarısı almaya devam ettim. Sorun yazılımsal olabilir mi? Çok kez güncelledim fakat işe yaramadı.

Telefonuma asla sıvı teması olmadığına eminim. Bu hatayı abimin hızlı şarj aletinde vb almıyorum fakat 12W'lık vb şarj aletlerinde sürekli olarak sıvı algılandı uyarısı alıyorum. Şarj aletim bozulmuştu 1 aydır abimin şarj aletini kullanıyordum hiç hata almazken şarj adaptörü ve kablosunu değiştirmeme rağmen sıvı algılandı uyarısı almaya devam ettim. Sorun yazılımsal olabilir mi? Çok kez güncelledim fakat işe yaramadı.
Çözüldü: iPhone 15 Pro Max sıvı teması uyarısı veriyor Bu konuya bakabilirsin dostum çözüm yazıyor sende dene istersen sorununu giderir belki.

Bu uyarıyı sadece topraklama bağlantısı 5V bağlantısı üzerine kısa devre döngüsü yaptığında yapar. Yani sıvı olması gerekmiyor. Şarj girişinizi düzgün bir şekilde temizlerseniz sorununuzun düzelmesi gerekiyor. Toplu iğne ve peçete ile temizlikte çoğunlukla bu sorun çözülüyor.

Bu uyarıyı sadece topraklama bağlantısı 5V bağlantısı üzerine kısa devre döngüsü yaptığında yapar. Yani sıvı olması gerekmiyor. Şarj girişinizi düzgün bir şekilde temizlerseniz sorununuzun düzelmesi gerekiyor. Toplu iğne ve peçete ile temizlikte çoğunlukla bu sorun çözülüyor.

Ben de şarj aleitnden kısa devredir belki diye 3 kablo 3 şarj adaptörü değiştirdim ama sonuç aynıydı kürdan ile biraz denemiştim ama peçete denememiştim deneyeyim.

Çözüldü: iPhone 15 Pro Max sıvı teması uyarısı veriyor bu konuya bakabilirsin dostum çözüm yazıyor sende dene istersen sorununu giderir belki.

Yok peçete ile sildim ve taktığım anda direkt olarak sıvı algılandı diyor önceden belli bir süre sonra diyordu sanırım girişinde ya da sansörde sorun var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı