P powerultra17 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2016 #1 Verilen kodu apple'ı arayıp verdim. Etkinleştirildiğini söyledi bayan ama hala değişen bir şey yok, giremiyorum. iPhone var. Bildirimleri PC'den görmek istiyorum ama etkinleştiremedim bir türlü. Giriyor 3 5 saniye sonra hata veriyor bazen. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2016
Verilen kodu apple'ı arayıp verdim. Etkinleştirildiğini söyledi bayan ama hala değişen bir şey yok, giremiyorum. iPhone var. Bildirimleri PC'den görmek istiyorum ama etkinleştiremedim bir türlü. Giriyor 3 5 saniye sonra hata veriyor bazen.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #2 Daha önceki konularını incelediğimde Chamaeleon kurulumu yapmış olduğunu gördüm. Chamaeleon ile imessage çalıştıramazsın.
Daha önceki konularını incelediğimde Chamaeleon kurulumu yapmış olduğunu gördüm. Chamaeleon ile imessage çalıştıramazsın.