iPhone tavsiyesi

Samed123

Hectopat
Arkadaşlar benim 23 bin bütçem var. Bununla 11 Pro'ya da 12 almayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı? Sadece fotoğraf çekeceğim. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Android kullanmak da istemiyorum iPhone kamerası daha hoşuma gidiyor. İkinci el alacağım pil sağlığı falan en az kaç olmalı tavsiye verebilir misiniz?

Arkadaşlar benim 23 bin bütçem var. Bununla 11 Pro'ya da 12 almayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı? Sadece fotoğraf çekeceğim. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Android kullanmak da istemiyorum iPhone kamerası daha hoşuma gidiyor. İkinci el alacağım pil sağlığı falan en az kaç olmalı tavsiye verebilir misiniz?

Yani bence ikisi de değil. Bütçeni arttıramıyorsan yazık olur parana çünkü 11 serisi uzun ömürlü olmaz ve alacağın 11 Pro çok yorulmuş bütün parçaları yan sanayi ile değişmiş bir telefon olur çok yüksek ihtimalle. 12 de Avrupa'da birçok yerde geri toplandı SAR değeri vs mevzusuna bence çok başarısız bir seri. Eğer bütçe arttıramam diyorsan ya yurt dışı iPhone alacaksın ya da Android alacaksın. Bence 11 Pro da 12 de alma. Alınabilitesi olan en düşük iPhone 13 diye düşünüyorum.

iPhone almanı çok önermem bence onun yerine yeni çokan Xiaomi'lere göz atman daha iyi olur.

Bütçeyi 30-35k yapın ve yurt dışı 15 Pro alın derim. Kullanım şeklini anlatabilirim kayıtsız olarak. Başka türlü o bütçelerde iPhone alma imkanın yok maalesef o dediğin cihazları alırsan üzülürsün.

Kayıtsız nasıl kullanıyorsunuz?
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak sim kartı ona takarak Apple’ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone’unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı