iPhone tavsiyesi

Daha fazla  
Apple Watch SE 2 ve AirPods Pro 2'ye sahibim. Kullandığım iPhone SE 2020 artık kullanılmaz durumda. Yani mecbur Apple bir telefon almalıyım. 20-30k arasında ne önerebilirsiniz? 2. el telefonlara açığım fakat o kadar saçma fiyatlar var ki kafam karıştı. 30k ya iPhone 12 satan bile var. Aklımda temiz 2. el iPhone 13 var ama garantili olmasını da istiyorum. iPhone 13 satın alsam beni 3 yıl rahat götürür mü?

Bir değişiklik yapıp sıfır Samsung S23 almanız yok mu hocam? O bütçe bandında en iyi telefon kamera, işlemci falan anlamında bayağı iyi iPhone 13 ile yarışıyor hatta geçiyor Kamerada

Apple Watch SE 2 ve AirPods Pro 2'ye sahibim. Kullandığım iPhone SE 2020 artık kullanılmaz durumda. Yani mecbur Apple bir telefon almalıyım. 20-30k arasında ne önerebilirsiniz? 2. el telefonlara açığım fakat o kadar saçma fiyatlar var ki kafam karıştı. 30k ya iPhone 12 satan bile var. Aklımda temiz 2. el iPhone 13 var ama garantili olmasını da istiyorum. iPhone 13 satın alsam beni 3 yıl rahat götürür mü?

2.el temiz iPhone 13 alabilirsin.

2.el temiz iPhone 13 alabilirsin.

Samsungcuları anlamıyorum konunun tek telefon öneri kısmını okuyup Samsung öneriyorlar. Hocam temiz bulursanız idare eder sadece batarya değişikliği gerekebilir.

iPhone 13 alın 3 yıldan fazla götürecek bir telefon emin olun.

Ya bakıyorum da o kadar çakal satıcılar var ki ve bunların çoğu telefoncular. Neye dikkat etmeliyim? Ve temiz satıcıyı nasıl ayırt edebilirim? 25k civarına iPhone 13 bulunabilir mi temiz?

Ya bakıyorum da o kadar çakal satıcılar var ki ve bunların çoğu telefoncular. Neye dikkat etmeliyim? Ve temiz satıcıyı nasıl ayırt edebilirim? 25k civarına iPhone 13 bulunabilir mi temiz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda kanal sahibi 2.el iPhone 13 almış. Yardımcı olur belki.

Yurt dışına açıksan 15 Pro öneririm. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım. Onun haricinde alacağın düz model bir iPhone, paranı çöpe atmak olur. Özellikle kamerada önemli ise 2. el 12 Pro bakmalısın. 12 Pro, birçok yönden düz 13'ten daha iyi cihaz. 6 GB RAM artısı da ilerleyen dönemde daha ön plana çıkacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı