Çözüldü iPhone telefon kaydı için pasaport gerekir mi?

• Konuyu başlatan 56136
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 810
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

56136

Megapat
İyi günler. 14 Pro Max almayı düşünüyorum da yurt dışından, akrabalarım tarafından getirilecek. Ben burada IMEI kaydı yaptırtmak için pasaport veya herhangi bir belge gerekli mi? Ve bilmem gereken ekstra bir detay var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Varsayalım;
Telefonu aldım, kuzenimin pasaportuna işlettim, IMEI yaptırdım (sanırım bu da kuzenimin üstüne), ve kuzenimin üstüne bir de Hat çıkartacak?

Genelde bizimde hatlarımız babalarımızın üstüne oluyor. Küçüklükten telefon kullanmaya başladığımız için. Şimdi kuzenin adına kayıtlı bir hat olacak ve siz o hattı 3 yıl boyunca kullanacaksınız. İsterseniz kullanmaya devam ederseniz veya 3 yıl sonra kendi adınıza hat açıp kullanırsınız.
Alıntı: e-Devlet kapısı üzerinden yapılan kayıt işleminde yurda giriş yapan belge sahibi şahsına ait bilgileri e-Devlet şifresi ile IMEI Kaydet adresinden cihaz kaydını yapabilmektedir. e-Devlet kapısı üzerinden yapılan başvurularda kişiden herhangi bir belge talep edilmemekte olup kontroller elektronik ortamda yapılmaktadır.

İyi günler. 14 Pro Max almayı düşünüyorum da yurt dışından, akrabalarım tarafından getirilecek. Ben burada IMEI kaydı yaptırtmak için pasaport veya herhangi bir belge gerekli mi? Ve bilmem gereken ekstra bir detay var mı?
Benim bildiğim sizin adınıza kayıtlı olması için son 1 yılda falan yurtdışına çıkmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Varsayalım;
Telefonu aldım, kuzenimin pasaportuna işlettim, IMEI yaptırdım (sanırım bu da kuzenimin üstüne), ve kuzenimin üstüne bir de Hat çıkartacak?

Genelde bizimde hatlarımız babalarımızın üstüne oluyor. Küçüklükten telefon kullanmaya başladığımız için. Şimdi kuzenin adına kayıtlı bir hat olacak ve siz o hattı 3 yıl boyunca kullanacaksınız. İsterseniz kullanmaya devam ederseniz veya 3 yıl sonra kendi adınıza hat açıp kullanırsınız.

Çözüm
Anladım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı