iPhone telefon tavsiyesi

Ventolas

Kilopat
İş ve okul gereği bilgisayarımı satıyorum. Ayrıca şu anki telefonumuda satıyorum. 5000-6000 arası temiz sıfır veya 2. el iPhone X ya da 11 önerebilir misiniz?

Sorunu yok gibi duruyor fakat butceniz bu kadar yuksekken ikinci el onermem.
Hocam uzun uzun araştırdıktan sonra bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi model XR olarak geldi. Bende bu ilanı buldum. Fakat hatasız ve 8 ay garantisi olmasına rağmen fiyat biraz düşük girilmiş. Tedirgin etti biraz.

Hocam uzun uzun araştırdıktan sonra bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi model XR olarak geldi. Bende bu ilanı buldum. Fakat hatasız ve 8 ay garantisi olmasına rağmen fiyat biraz düşük girilmiş. Tedirgin etti biraz.

Ben ikinci eli tavsiye etmem fakat adam faturayla beraber veriyorsa bir sıkıntı olmaz gibime geliyor. Alırken faturayı mutlaka almalısınız. IMEI nosunu da kontrol etmelisiniz. Bunlar önemli koşullar. Attığınız ilan bana sahte gibi gelmedi. Size uygunsa alabilirsiniz.

Ben ikinci eli tavsiye etmem fakat adam faturayla beraber veriyorsa bir sıkıntı olmaz gibime geliyor. Alırken faturayı mutlaka almalısınız. IMEI nosunu da kontrol etmelisiniz. Bunlar önemli koşullar. Attığınız ilan bana sahte gibi gelmedi. Size uygunsa alabilirsiniz.
Hocam wp üzerinden faturayı paylaştı. Faturada normal gözüküyor. İnternet üzerinden 6000tlye Mediamarktan alınmış. Kaydıda var. Fiyatta biraz düşük açıkçası. Bunu tercih etmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı