iPhone XR 128 GB BEYAZ HATASIZ 8 AY GARANTİLİİlan No: 883236580Yeni bir tasarım, iyi bir batarya isterseniz iPhone XR'a bakabilirsiniz. Eski tasarım, yeni işlemci ve daha iyi bir kamera derseniz iPhone SE2'ye de bakabilirsiniz. Öğrenciyseniz iPhone SE bütçenizi zorlamayacaktır.
Hocam uzun uzun araştırdıktan sonra bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi model XR olarak geldi. Bende bu ilanı buldum. Fakat hatasız ve 8 ay garantisi olmasına rağmen fiyat biraz düşük girilmiş. Tedirgin etti biraz.Sorunu yok gibi duruyor fakat butceniz bu kadar yuksekken ikinci el onermem.
Hocam uzun uzun araştırdıktan sonra bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi model XR olarak geldi. Bende bu ilanı buldum. Fakat hatasız ve 8 ay garantisi olmasına rağmen fiyat biraz düşük girilmiş. Tedirgin etti biraz.
Hocam wp üzerinden faturayı paylaştı. Faturada normal gözüküyor. İnternet üzerinden 6000tlye Mediamarktan alınmış. Kaydıda var. Fiyatta biraz düşük açıkçası. Bunu tercih etmeyi düşünüyorum.Ben ikinci eli tavsiye etmem fakat adam faturayla beraber veriyorsa bir sıkıntı olmaz gibime geliyor. Alırken faturayı mutlaka almalısınız. IMEI nosunu da kontrol etmelisiniz. Bunlar önemli koşullar. Attığınız ilan bana sahte gibi gelmedi. Size uygunsa alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.