T Turgutslgn Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 200 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #11 Qertiti dedi: Evet hocam fatura servis fişlerini taratıp sisteme yükledim ve yenisi ile değişim talep ettim Apple Türkiye'yi şikayet ettim servis hizmeti sağlamadığı için sonuçta satıcının suçu günahı yok zaten cihaz 7 aylık falan. Genişletmek için tıkla... Kazanırsın büyük ihtimal Tek sıkıntı uzun sürebilir.
Qertiti dedi: Evet hocam fatura servis fişlerini taratıp sisteme yükledim ve yenisi ile değişim talep ettim Apple Türkiye'yi şikayet ettim servis hizmeti sağlamadığı için sonuçta satıcının suçu günahı yok zaten cihaz 7 aylık falan. Genişletmek için tıkla... Kazanırsın büyük ihtimal Tek sıkıntı uzun sürebilir.
Q Qertiti Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #12 Turgutslgn dedi: Kazanırsın büyük ihtimal Tek sıkıntı uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... Umarım
Turgutslgn dedi: Kazanırsın büyük ihtimal Tek sıkıntı uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... Umarım
nsemiz Zeptopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #13 Hocam bir sonuca ulaştınız mı son durum nedir? Ben de benzer sebeplerden THH başvurusu yaptım, "savunma istendi" de bekliyor şu an.
Hocam bir sonuca ulaştınız mı son durum nedir? Ben de benzer sebeplerden THH başvurusu yaptım, "savunma istendi" de bekliyor şu an.