Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar kutudan çıkan kablomun ucu yandı. Telefona zarar vermeyecek ve düzgün şarj edebilecek şarj aleti bakıyorum.
Arkadaşlar kutudan çıkan kablomun ucu yandı. Telefona zarar vermeyecek ve düzgün şarj edebilecek şarj aleti bakıyorum.
Rüzgaradam Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 521 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #2 hocam çok araştırmaya gerek yok internete yazın ilk çıkanı alın bir şey olmaz
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 438 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2025 #3 Quessa dedi: Arkadaşlar kutudan çıkan kablomun ucu yandı. Telefona zarar vermeyecek ve düzgün şarj edebilecek şarj aleti bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Voltme C2056 Powerlink Rugg Şarj Kablosu 1.8M 3A-Gri Voltme C2056 Powerlink Rugg serisinin gri renkli şarj kablosuyla cihazlarınınzı hızlıca şart edin. Sağlam kablo ve farklı seçenekleriyle Kumtel'de. Hemen incele! www.kumtel.com Hocam ben bunu kullanıyorum memnunum.
Quessa dedi: Arkadaşlar kutudan çıkan kablomun ucu yandı. Telefona zarar vermeyecek ve düzgün şarj edebilecek şarj aleti bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Voltme C2056 Powerlink Rugg Şarj Kablosu 1.8M 3A-Gri Voltme C2056 Powerlink Rugg serisinin gri renkli şarj kablosuyla cihazlarınınzı hızlıca şart edin. Sağlam kablo ve farklı seçenekleriyle Kumtel'de. Hemen incele! www.kumtel.com Hocam ben bunu kullanıyorum memnunum.