R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.671 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 19 Ekim 2021 #1 iPhone üretim tarihini ve üretim yerini nasıl bulabilirim?
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 19 Ekim 2021 #2 Seri numarasını sorgulatarak bunu öğrenebilirsin.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.671 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 19 Ekim 2021 #3 Darneluin dedi: Seri numarasını sorgulatarak bunu öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nereden?
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 19 Ekim 2021 #4 RivalsX dedi: Nereden? Genişletmek için tıkla... Kapsamı Görüntüleme - AppleCare ve Garanti Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage. checkcoverage.apple.com Farklı bir site daha var ama güvenilir olmadığı için paylaşmadım, internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz.
RivalsX dedi: Nereden? Genişletmek için tıkla... Kapsamı Görüntüleme - AppleCare ve Garanti Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage. checkcoverage.apple.com Farklı bir site daha var ama güvenilir olmadığı için paylaşmadım, internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.671 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 19 Ekim 2021 #5 Darneluin dedi: Kapsamı Görüntüleme - AppleCare ve Garanti Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage. checkcoverage.apple.com Genişletmek için tıkla... Maalesef yazmıyor.
Darneluin dedi: Kapsamı Görüntüleme - AppleCare ve Garanti Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage. checkcoverage.apple.com Genişletmek için tıkla... Maalesef yazmıyor.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.317 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 20 Ekim 2021 #6 Klantenservice: Serienummers Bu siteden seri numaranızı girip her detayı öğrenebilirsiniz. Mesela benim telefonumun yapıldığı fabrikanın Çin'de bulunduğu şehri bile öğrendim. Darneluin dedi: Kapsamı Görüntüleme - AppleCare ve Garanti Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage. checkcoverage.apple.com Farklı bir site daha var ama güvenilir olmadığı için paylaşmadım, internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Site güvenilmez değil. Kullanılabilir. Seri numarası ile bir şey yapamazlar. IMEI isteseydi sıkıntıydı. Son düzenleme: 20 Ekim 2021
Klantenservice: Serienummers Bu siteden seri numaranızı girip her detayı öğrenebilirsiniz. Mesela benim telefonumun yapıldığı fabrikanın Çin'de bulunduğu şehri bile öğrendim. Darneluin dedi: Kapsamı Görüntüleme - AppleCare ve Garanti Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage. checkcoverage.apple.com Farklı bir site daha var ama güvenilir olmadığı için paylaşmadım, internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Site güvenilmez değil. Kullanılabilir. Seri numarası ile bir şey yapamazlar. IMEI isteseydi sıkıntıydı.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.671 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 20 Ekim 2021 #7 rofl dedi: Klantenservice: Serienummers Bu siteden seri numaranızı girip her detayı öğrenebilirsiniz. Mesela benim telefonumun yapıldığı fabrikanın Çin'de bulunduğu şehri bile öğrendim. Site güvenilmez değil. Kullanılabilir. Seri numarası ile bir şey yapamazlar. IMEI isteseydi sıkıntıydı. Genişletmek için tıkla... Burada kalıyor 5 dakika oldu hala böyle.
rofl dedi: Klantenservice: Serienummers Bu siteden seri numaranızı girip her detayı öğrenebilirsiniz. Mesela benim telefonumun yapıldığı fabrikanın Çin'de bulunduğu şehri bile öğrendim. Site güvenilmez değil. Kullanılabilir. Seri numarası ile bir şey yapamazlar. IMEI isteseydi sıkıntıydı. Genişletmek için tıkla... Burada kalıyor 5 dakika oldu hala böyle.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.317 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 20 Ekim 2021 #8 Sitenin normal görüntüsü böyle.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.671 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 20 Ekim 2021 #9 rofl dedi: Sitenin normal görüntüsü böyle. Eki Görüntüle 1193843 Genişletmek için tıkla... Evet seri numarasını girdikten sonraki sayfada kalıyor.
rofl dedi: Sitenin normal görüntüsü böyle. Eki Görüntüle 1193843 Genişletmek için tıkla... Evet seri numarasını girdikten sonraki sayfada kalıyor.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.317 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 20 Ekim 2021 #10 Seri numaranızı atıp sonradan düzenleyin isterseniz, ben sizin yerinize bakmayı deneyeyim.