S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 335 1 Ocak 2021 #1 iPhone telefon internetini masaüstü bilgisayara nasıl bağlayabilirim?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 1 Ocak 2021 #2 Telefonunuzun mobil erişim noktasını açın ve Lightning kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Otomatik olarak internet bağlanacaktır. Ayrıca zaten mobil erişim noktasının 3. maddesinde bu yazıyor. Neden konu açtığınızı anlamadım. Artı 0 Eksi
Telefonunuzun mobil erişim noktasını açın ve Lightning kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Otomatik olarak internet bağlanacaktır. Ayrıca zaten mobil erişim noktasının 3. maddesinde bu yazıyor. Neden konu açtığınızı anlamadım.
KS KS S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 335 1 Ocak 2021 #3 286313 dedi: Telefonunuzun mobil erişim noktasını açın ve lightning kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Otomatik olarak internet bağlanacaktır. Ayrıca zaten mobil erişim noktasının 3. maddesinde bu yazıyor. Neden konu açtığınızı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim zaten ama otomatik bağlanmıyor. Artı 0 Eksi
286313 dedi: Telefonunuzun mobil erişim noktasını açın ve lightning kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Otomatik olarak internet bağlanacaktır. Ayrıca zaten mobil erişim noktasının 3. maddesinde bu yazıyor. Neden konu açtığınızı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim zaten ama otomatik bağlanmıyor.