iPhone uygulama nasıl kullanır?

SdtCngz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Samsung marka Android telefonumda bir uygulamadan birden fazla klonlayabiliyordum fakat IPhone'a geçtiğimden beri bayağı bir program indirmeme rağmen bir türlü yapamadım. Ana temel uygulamaları kafasına göre listeliyor örneğin Facebook Instagram vs fakat ben başka bir uygulamayı klonlamak istiyorum. 5-6 adet kadar.

Bu işlem güvenli midir? Varsa bildiğimiz bir uygulama tavsiye edebilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Samsung marka Android telefonumda bir uygulamadan birden fazla klonlayabiliyordum fakat IPhone'a geçtiğimden beri bayağı bir program indirmeme rağmen bir türlü yapamadım. Ana temel uygulamaları kafasına göre listeliyor örneğin Facebook Instagram vs fakat ben başka bir uygulamayı klonlamak istiyorum. 5-6 adet kadar.

Bu işlem güvenli midir? Varsa bildiğimiz bir uygulama tavsiye edebilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.
hocam uygulamayı neden klonlayasınız ki İOS'Ta böyle bir özellik bulunmamakta

hocam uygulamayı neden klonlayasınız ki İOS'Ta böyle bir özellik bulunmamakta
Şöyle ki online oyun için OTP programı mevcut ve 20 küsür karakterim olduğu için PC de bunları tutmaktansa Iphone da tutmayı tercih ediyorum. Böylelikle gittiğim her yerde bilgisayarım olmasa dahi erişebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı