iPhone ve Apple Watch için NFC uygulaması

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Mümkün müdür bilemiyorum, acaba öğrenci kartı gibi NFC kartları kaydeden, sonradan bu kart yerine telefon kullanarak işlerimizi yapmamızı sağlayan uygulamalar var mıdır? Örneğin NFC kartlar bir kod üretiyorlar, bu kodu telefona kopyalayıp telefon üzerinden okuyucuya iletmek mümkün müdür?

ABD ve belirli ülkeler için Wallet uygulamasından kartını kaydedip kullanabiliyorsun. İstanbul Kart için ise sadece yükleme yapabiliyorsun. Genel olarak NFC kullanamıyorsun Android gibi fakat iOS 14 ile değişikliye gitmişler tam emin değilim.

ABD ve belirli ülkeler için Wallet uygulamasından kartını kaydedip kullanabiliyorsun. İstanbul Kart için ise sadece yükleme yapabiliyorsun. Genel olarak NFC kullanamıyorsun Android gibi fakat iOS 14 ile değişikliye gitmişler tam emin değilim.
Benim demek istediğim biraz daha farklıydı aslında, yani bir kartı klonlayabiliyor muyuz? Örneğin öğrenci kartım 123456 değerini üretiyorsa aynı değeri telefonum da üretirse kapı açılır, değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı