iPhone veri aktarımı için Tenorshare iCareFone'u önerir misiniz?

OnurDoğan63_19

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar merhaba, iPhone 13'deki fotoğrafları ve videoları aktarmak için bu programı buldum. Kullanan var mı acaba, önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, iPhone 13'deki fotoğrafları ve videoları aktarmak için bu programı buldum. Kullanan var mı acaba, önerir misiniz?

Önermem. Uygulamayı kullanman için senden para istiyor yükledikten sonra.

3uTools adlı programı öneririm. Ben hep bunu kullanıyorum. İtools diye de bir program var ama bu ücretli oldu artık. 3uTools ise ücretsiz ve gayet güzel ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Telefondan bilgisayara, bilgisayardan telefona, telefondan telefona aktarma çok hızlı ve stabil bir program. Gerek telefon yedeği alma olsun, gerekse yazılım indirmede kullanabilirsiniz. Zil sesi yapma, dosya yöneticisi vb. gibi birçok özelliğe sahip bir program.

Son düzenleme:
Önermem. Uygulamayı kullanman için senden para istiyor yükledikten sonra.

Evet dediğiniz gibi oldu.

Shareıt kullan.

Farklı bir telefona mı yapacaksın aktarımı, yoksa PC'ye mi?

PC'ye aktarma yapacağım.

3uTools adlı programı öneririm. Ben hep bunu kullanıyorum. İtools diye de bir program var ama bu ücretli oldu artık. 3uTools ise ücretsiz ve gayet güzel ve hızlı bir şekilde çalışıyor.

Tamam deneyeceğim önerdiğinizi.

Onu nasıl yapacağım anlatabilir misiniz kısaca.
iPhone'unuzun bağlı olduğu iCloud hesabına giriş yapın bilgisayardan. Oradan eğer alan dolmadıysa tüm her şeyi görebilir ve kopyalayabilirsiniz. iCloud'u PC'ye indirin, otomatik senkronizasyonu açın. iCloud için gelen ayrı bir klasör olacak aşağıdaki kısımda. Senkron bittiği zaman oraya tüm fotoğraf ve videolarınız gelecek. Sonrasında onları seçip farklı bir yere kopyalayın. Kopyalama bitince senkronizasyonu kapatın. O kendi gidecektir.

Elimizde iPhone 4S var, onu şarj kablosuyla PC'ye bağladığımda disk kısmından görebiliyorum. Acaba iPhone 13'te de öyle oluyor mu, şu an elimdeki kablo 13'te Type-c olduğu için dönüştürücüyü aldım kargoda geldi gelecek yani.

Oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…