10 Sayfadır yazdığın tek şey ''Şu özelliğe gerek var mı?'' veya '' Şu özellik gereksiz''. Yaptığın tek şey ülkedeki birçok insan gibi şükür etmeye benziyor. Birçok evde TV'ler şuan 8K. 8K teknolojiye geçilmişken 4K'da takılı kalmak da gereksiz.iPhone 6S Plus: 1920x1080
iPhone 7 Plus: 1920x1080
iPhone 8 Plus: 1920x1080
iPhone X: 1125x2436
iPhone XS: 1125x2436
iPhone XS Max: 1242x2688
iPhone 11 Pro: 1125x2436
iPhone 12: 1170x2532
iPhone 13: 1170x2532
Dediğim gibi, sadece 11 üzerinden yürüyerek marka kötülemekten başka amacın yok.
QHD bulunması güzel bir detay, Samsung'u bu konuda zaten eleştirmiyoruz. Eleştirdiğim kısım için cevap veremiyorsun, yeni bir konu açıyorsun
Samsung'da 10 Bit HDR, Dolby Vision, ProRes gibi ek özellikler var mı? Yok. Ayrıca 8K bir videoyu şu an hangi cihazda izleyebiliyorsun? 4K 60 FPS günümüz için fazlasıyla yeterli.
Söylediğim her şeye bir cevabı olan objektif insana denk gelince girdiğim haller.
Pil göstergesini olmazsa olmaz özellik olarak görmeyin kardeşim siz de10 Sayfadır yazdığın tek şey ''Şu özelliğe gerek var mı?'' veya '' Şu özellik gereksiz''.
Gereksiz şeylere takılıp gerekli şeyleri göz ardı ediyorsunuz. Mesela çok övdüğünüz Android cihazlar keşke iPhone gibi pil göstergesiz olsa ama stabil olsa. Veya güncellik ve batarya performansı olarak yarışabilseler. Tek övündüğünüz şey sabahtan beri "özgürlük". Bu "özgürlük" dediğimiz şeyi kaçımız gerçek anlamda geliştiricilik için kullanıyor? Stabil bir telefon arayan adama gidip "Xiaomi al knk Custom ROM kur üff efsane." mi dersin, yoksa "iPhone al geç, tam bir kullanıcı dostu cihaz." mı dersin?Yaptığın tek şey ülkedeki birçok insan gibi şükür etmeye benziyor.
Telefonundan çektiğin 8K videoyu televizyonda izlemek için mi çekiyorsun?Birçok evde TV'ler şuan 8K. 8K teknolojiye geçilmişken 4K'da takılı kalmak da gereksiz.
Birincisi yapmama gerek yok. Telefon zaten mükemmel. İkincisi telefonumda zibilyon tame uygulama yüklü hiçbirine para vermedim kanıtlayabilirim. Üçüncüsü Android'den o kadar memnun değilsiniz ki root atma ihtiyacı duyuyorsunuz.
Ben hiçbir mesajımda özgürlük vs. demedim, androidi de fanboyluk derecesinde savunmuyorum. Birçok Android cihaz da gayet stabil ve güncel çalışıyor zaten. Ben bugüne kadar bir kere bile bozulup da değiştirdiğim bir telefonumu hatırlamıyorum. Bu ''Android alırsan 1 aya bozulur, Iphone al 72 yıl boyunca sağlam çalışır'' ezberliğinin tekidir. Ben Iphone hemen bozuluyor demiyorum, yazılımsal olarak vs. yalnızca bir tek o sağlam değil diyorum sadece. Parası olan adam illa Iphone almalı diye de bir kaide yok. Ben S20 FE'den S22 Ultra'ya geçtim ve gayet memnunum. Stabil bir telefon isteyen adama "iPhone al geç, tam bir kullanıcı dostu cihaz." değil, Samsung S20 serisini tercih et derim. Son olarak da 4K video da gereksiz o zaman, değil mi? Sonuçta onu da TV'de açmalısınız.Pil göstergesini olmazsa olmaz özellik olarak görmeyin kardeşim siz de
Gereksiz şeylere takılıp gerekli şeyleri göz ardı ediyorsunuz. Mesela çok övdüğünüz Android cihazlar keşke iPhone gibi pil göstergesiz olsa ama stabil olsa. Veya güncellik ve batarya performansı olarak yarışabilseler. Tek övündüğünüz şey sabahtan beri "özgürlük". Bu "özgürlük" dediğimiz şeyi kaçımız gerçek anlamda geliştiricilik için kullanıyor? Stabil bir telefon arayan adama gidip "Xiaomi al knk Custom ROM kur üff efsane." mi dersin, yoksa "iPhone al geç, tam bir kullanıcı dostu cihaz." mı dersin?
Parası olmayan adama gidip de 15K daha ekle iPhone 13 al demiyoruz tabii ki. Bizim sorunumuz parası olduğu halde ve geliştiricilikle uğraşmayacağı halde saçma sapan özgürlük takıntılarına girip iOS yerine Android cihaz tercih edenlerle.
Telefonundan çektiğin 8K videoyu televizyonda izlemek için mi çekiyorsun?
Gereksiz şeylere takılıp gerekli şeyleri göz ardı ediyorsunuz. Mesela çok övdüğünüz Android cihazlar keşke iPhone gibi pil göstergesiz olsa ama stabil olsa. Veya güncellik ve batarya performansı olarak yarışabilseler.
Ya sende var ya tamam Android'i o kadar kıskanıyorsun ki böyle bir konu açma ihtiyacı duymuşsun iPhone nen ile camda ergence fotoğraflar çekilip arkadaşlarına bakın iPhone m var ne kadar havalıyım diye hava at.
Hayatın boyunca IOS'a bağımlı kal er ya da geç Apple pek çok şeyede kısıtlama getirecek.
Ayrıca root atmak telefona tam yetki vermektir root hakkında hiçbir bilgin yok telefonunda bir sorun olsa servise muhtaçsın.
Android'i ne kadar kıskandığını söylemiş miydim? Hadi şimdi köşene geçip ağlayabilirsin çünkü asla yeterince teknik bilgiye sahip olamayacaksın IPA dosyalarını nasıl yükleyeceğini de YouTube'dan bakmışsın.
iOS kullanıcılarına acıyorum.
HarmonyOS Android dagitimi olsa bile genel olarak Android'den cok daha iyi olduğunu soyleyebilirim. HarmonyOS'a gectigimden beri Android telefonumun yuzune bakmaz oldum.