iPhone vs POCO

314171

Hectopat
Merhaba, yeni bir telefon arayisi icindeyim fakat cok kararsizim oyun oynamiyorum arada bir sosyal medyada kaydiriyorum ve YouTube'dan video izliyorum tek yaptığım bu almisken iPhone 13 alayim diyorum sonra 35 bin verilir mi diyorum dun POCO X7Pro'yu gordum hosuma gitti hangisini almalıyım Android alirsam 17 18 binden fazla vermemeyi dusunuyorum. Ne yapmaliyim?

iPhone 13 almak yerine SE4 serisini bekleyebilirsin.

iPhone 13 almak yerine SE4 serisini bekleyebilirsin.

Kesinlikle bende şu an beklemedeyim umarım sızıntılar gibi olur 15 ile aynı kamera 14 ile aynı ekran gibi gibi olursa yok satar bir de 30 35k bandında olursa tadından yenmez ama umarım ki mini model olmaz küçük seri diye.

Poco'nun asıl olayı performans olduğundan bu amaçta önermem. Honor 200 daha fazla hoşunuza gider.

Ben şahsen Pro model olmadıkça iPhone almama taraftarıyım, bu devirde o paralara halen 60Hz ekran olması kabul edilebilir bir durum değil zira arayüzü bile hantal hissettiriyor. Ancak kamera daha doğrusu video önceliğiniz olan bir konu ise iPhone 13 bu noktada bence ezici bir performans farkına sahip. Bütçeniz bu kadar esniyorsa ve oyun oynamayım ama uzun vadeli olsun diyorsanız güncelleme desteği ile 25k bandına çıkıp S24FE bakardım ben olsam.

Samsung tarafinda a55 aklima yatmisti hocam fakat android alacaksam 20binden fazla vermeyi dusunmuyorum a55 hakkinda yorumunuz nedir? Samsung tarafinda beni mutsuz eden 25w hizli sarj olmasi sorun yaratir mi?

Samsung tarafinda A55 aklima yatmisti hocam fakat Android alacaksam 20binden fazla vermeyi dusunmuyorum A55 hakkinda yorumunuz nedir? Samsung tarafinda beni mutsuz eden 25W hizli şarj olmasi sorun yaratir mi?

Yaratır hocam, ben yakın zamana kadar S20FE kullandım bir akrabamda A35 bir akrabamda da A55 var 2024 yılında çıkan bir cihazın 1 saatte dolmuyor olması bence çağ dışı. Ancak bunu batarya ömrü ile telafi eder bir nebze.

Samsung tarafinda A55 aklima yatmisti hocam fakat Android alacaksam 20binden fazla vermeyi dusunmuyorum A55 hakkinda yorumunuz nedir? Samsung tarafinda beni mutsuz eden 25W hizli şarj olmasi sorun yaratir mi?

iPhone 13 kisminda 20W sorun yaratmiyorsa A55 tarafinda 25 hiç yaratmaz hocam. Neden 13'te ayni soruyu sormadiniz anlayamadim. Android'e biraz on yargili yaklasiyorsunuz gibi geldi ama para verecekseniz bariz S24 fakat vermem diyorsaniz iPhone 13 alabilirsiniz veya SE4 bekleyebilirsiniz.

Hocam androide asla onyargili yaklasmiyorum omrum boyunca hic ios kullanmadim 3.5 yildir realme 7 kullaniyorum kendime bir telefon alip bunu kardesime verecegim icin arayis icindeyim hatta suan ki telefomun 30w hizli sarji var ve beni tatmin ediyor acikcasi 13 icin 20w sarjdan bahsetmememin sebebi yanit verirken 13u kafadan cikarmis olmak aslinda konudada bahsetmistim amacim ios deneyimlemek fakat parasini hakediyor mu 13 onu merak etmistim fakat android alacaksam 20 bin tlden fazla vermek istemiyorum ve kafama en cok yatan cihaz poco x7proydu androide asla onyargiyla yaklasmiyorum

Poco x7 pro hakkinda ne dusunuyorsunuz hocam?

Son düzenleme:
Honor 200 alıp keyfinize bakın MagicOS iosa benzerliğiyle kullanımda zorlanmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…