iPhone vs Samsung tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba 15.500e iPhone 11e param yetiyor fakat öğrenci olduğum için paramın hepsini telefona da yatırmak istemiyorum, Samsung alırsam param fazlasıyla artıyor ama A33 düşündüm benim için önemli olan öncelikle kamera ve normal kullanımda şarjı 1 gün çıkarması oyun oynamıyorum sizin önerebileceğiniz Samsung modeli var mı? Ya da biraz kendimi sıkıp iPhone almam daha mı mantıklı olur şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Merhaba 15.500e iPhone 11e param yetiyor fakat öğrenci olduğum için paramın hepsini telefona da yatırmak istemiyorum, Samsung alırsam param fazlasıyla artıyor ama A33 düşündüm benim için önemli olan öncelikle kamera ve normal kullanımda şarjı 1 gün çıkarması oyun oynamıyorum sizin önerebileceğiniz Samsung modeli var mı? Ya da biraz kendimi sıkıp iPhone almam daha mı mantıklı olur şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Snapdragon'lu S20 FE alabilirsin.

Hocam yanlış anlamayın ama oyun oynamıyorsanız bir cep telefonuna 15.000 lira gibi bir meblağ vermek zorunda değilsiniz.Daha uygun fiyatlı modellere yönelin onlarda iş görür.

Hocam Samsung A22 5G öneririm aynı zamanda Xiaomi markasına da yönetebilirsiniz Xiaomi önerim.
Xiaomi Redmi Note 10 S 😇

Redmi Note 10S veya 11 serisinden alsanız özellikleri kopyalanmış gibi. (Fark var ama çok alakasız farklar) M33 5G önereceğim onunda ekran PLS (TFT kafasında renk tarafında çok sıkıntı) Sıfır Türkiye garantili olursa A33 5G olur gibi.

Redmi Note 10s veya 11 serisinden alsanız özellikleri kopyalanmış gibi. (fark var ama çok alakasız farklar) M33 5G önereceğim onunda ekran pls (TFT kafasında renk tarafında çok sıkıntı) sıfır Türkiye garantili olursa A33 5G olur gibi.

Ben 2 telefonuda kullandım ve memnun kaldım fakat işin ucunda gündelik kullanım söz konusu ben genellikle oyun için kullandım yine altından kalktılar 2 telefonda iyi ama soran kişi öğrenci ve otomatikman ders yönelik büyük ihtimalle ve gündelik kullanım önerisi öyle abartmaya gerek yok yanlış anlama :)<3

Ben 2 telefonuda kullandım ve memnun kaldım fakat işin ucunda gündelik kullanım söz konusu ben genellikle oyun için kullandım yine altından kalktılar 2 telefonda iyi ama soran kişi öğrenci ve otomatikman ders yönelik büyük ihtimalle ve gündelik kullanım önerisi öyle abartmaya gerek yok yanlış anlama :)<3

Bende iki modeli denemesem de yurt dışı Redmi Note 10 5G modelini halamın oğlunda denemiş bulunmaktayım. Gündelik kullanımda sıkıntı çıkartmazlar ama Kamera tarafında bir tık yerlerde gibiler. Bir de şu an için 120 Hz ekran telefon için gereksiz gibime geliyor.

Bende iki modeli denemesem de yurt dışı Redmi Note 10 5G modelini halamın oğlunda denemiş bulunmaktayım. Gündelik kullanımda sıkıntı çıkartmazlar ama kamera tarafında bir tık yerlerde gibiler. Bir de şu an için 120 Hz ekran telefon için gereksiz gibime geliyor.

Evet tabii ki Xiaomi özellikle bazı modellerde kamera fazla önem vermiyor fakat Note 10 ve 11 de kamera çok kötü de değil kamerası normalden biraz daha iyi ekran geldiğimizde diyelim bende şu an aktif kullandığım Redmi 8 var ve 60 Hz memnun değilim ilk fırsatta değişeceğim Instagram kasılarak giriyor ve girdikten sonra ekranı tamamen açana kadar 9-10 saniye gidiyor kuzenim 90 Hz kullanıyor ekranı 3 saniyede tamamen açılıyor Max 5 saniye internet farkıda var tabii ki fakat 60 Hz pişmanlık 60'dan 90 geçsem zaten fark belli olur 60'dan 120 Hz geçsen telefon bildiğin havada süzülüyor Samsung'un Modelleride Bakılır Tabiki ama Şuan Stabil A22 5G Öneriyorum

60'dan 120 Hz geçsen telefon bildiğin havada süzülüyor Samsung'un Modelleride Bakılır tabii ki ama şu an Stabil A22 5G Öneriyorum

Redmi Note 10 5G de aynı işlemciyi kullanıyor 90 Hz de ileriki vakitlerde işlemci kaynaklı sıkıntı çekmemesi adına eğer ekrana önem verilmeyecekse A22 bence çok giriş seviyesi bir cihaz M33 5G de olabilir. Exynos 1280 yine varda A30 serisi daha sağlam yapıda olduğu için öneriyorum(Toza karşı, Sabit kamera, Yazılım desteği) yoksa iPhone 11 de alsa en azından 4 yılı vardır.

Tabii ki.

Redmi Note 10 5G de aynı işlemciyi kullanıyor 90 Hz de ileriki vakitlerde işlemci kaynaklı sıkıntı çekmemesi adına eğer ekrana önem verilmeyecekse A22 bence çok giriş seviyesi bir cihaz M33 5G de olabilir. Exynos 1280 yine varda A30 serisi daha sağlam yapıda olduğu için öneriyorum(toza karşı, sabit kamera, yazılım desteği) yoksa iPhone 11 de alsa en azından 4 yılı vardır.

Tabii ki m seriside iyi hocam bence senle ortak karar çıkaralım:)sence M52 5G?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı