iPhone vs Samsung

Ben her zaman iPhone ve iPad tercih ederim.
Android ile ilgili kötü anılarım var 😞

1723238967035.png

Her zaman tercih etmiyorsunuz gibi görünüyor :D

İşin makara boyutu bir yana gerçekten bazen hararetlenebiliyor tartışmalar.
Dönüp bakıldığında aslında hiç gerek olmadığını fark ediyoruz.
Keşke umrumuzda olmasa hangisi daha iyi diye hiç üzerine kafa yormadan erişebilsek tüm cihazlara.

Keşke erişebilsek ancak hararetlenebilecek tartışması siz başlatıyorsunuz gibi görünüyor, birine karşı size artık saygı duymuyorum diyorsunuz ve bunu tekel olmaya ant içmiş, arkasında elma logosu taşıması sebebiyle insanların tercih ettiği ve Türkiye kapsamında fiyatını hak etmeyen ürünler satan bir firmayı eleştiren biri için diyorsunuz, bu dediğinizi yanlış anlayacak birine söylerseniz tartışmayı başlattığınızdan emin olabilirsiniz, size saygı duymuyorum deyip, aslında hiç gereği yoktu diyorsunuz kendi sözlerinizle çelişiyorsunuz.

Eki Görüntüle 2279714

Her zaman tercih etmiyorsunuz gibi görünüyor :D

Keşke erişebilsek ancak hararetlenebilecek tartışması siz başlatıyorsunuz gibi görünüyor, birine karşı size artık saygı duymuyorum diyorsunuz ve bunu tekel olmaya ant içmiş, arkasında elma logosu taşıması sebebiyle insanların tercih ettiği ve Türkiye kapsamında fiyatını hak etmeyen ürünler satan bir firmayı eleştiren biri için diyorsunuz, bu dediğinizi yanlış anlayacak birine söylerseniz tartışmayı başlattığınızdan emin olabilirsiniz, size saygı duymuyorum deyip, aslında hiç gereği yoktu diyorsunuz kendi sözlerinizle çelişiyorsunuz.
Android telefon mecburiyetten kullanıyorum ve yakında değiştireceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı