iPhone vs Samsung

Ben de S21 FE Snapdragon aldım 1 ay önce gayet güzel bir telefon ama S22'yi sonradan fark ettim. Yine de arada çok büyük bir fark yok.

Ben bir de güncelleme mevzusuna da bayağı önem veriyorum ama amiral gemisi her zaman amiral gemisidir.

Hiç kimseyi takmayın hangisi kafanıza yatıyorsa onu alın. Mesela ben iOS cihazları seviyorum. Bu fiyatlara çok daha iyi Android cihazlar olsa da benim iyi özelliklere değil rahat ve uzun bir ömürlü bir telefona ihtiyacım var.

Sezai ustam iPhone alınca IOS'a para veriyorsun. Ama kararına saygı duyarım.

Yakinda guncelleme almayacak cihazi almak hayatimda duydugum en mantiksiz durum ve 20.000 TL uzeri 5 senelik bir telefona vermek o da hayatimda gordugum en mantiksiz olaylardan birisidir. A55 2029 yilina kadar guncelleme alacak ve gayet guzel cihaz, ozellikle bataryasi efsane, gule gule kullanin. Bende Apple cihaz kullanıyorum ama cidden iPhone 11 olayi bayağı garip. iOS stabilligi bence eskisi gibi yok, Samsung'un Android cihazlarinin ise stabilligi gunden gune artiyor. Amiral gemisi serileri gercek super aletler, son cikan a serileri de bence bayağı basarili, Android'de tek sevmedigim durum uygulamalarda reklamlar cok mantiksiz yerlerde cikiyor, Yandex navigasyon uygulamasinda navigasyonun altinda direk reklam cikiyor mesela, bence onu duzeltmeleri gerek.

S22 var Amazon'da Amazon o alacağın marketlerden 10 kat daha güvenilir bir şey oldu mu malının arkasında duruyor adamlar.
Evet, Amazon eger satici kendisi ise baya yardimci oluyor.

Çok teşekkür ederim sağolun. Olaya gerçekten objektif yaklaşan birisiniz.

Yanlış anlama ama 19 k Samsung'un a serisine vermek nebileyim yani akıl işi değil arkadaşların doğru söylemiş o paraya iPhone alsan daha iyiydi ya da S21 S22.
A serisi Xiaomi'nin orta seviyesinden bile kötü.

A serisi yerine birkaç yıllık S serisi alsaydın çok daha iyi olurdu. Yine de aldıktan sonra konuşmanın çok da bir manası yok. Sıfır 11 ile 12 aynı para zaten piyasadan bir haber arkadaşlar yine fanboyluğunu konuşturmaya çalışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…