Git iki telefonu da dene hangisi daha çok hoşuna giderse onu al. Buradaki arkadaşlar iPhone kullanıyorsa iPhone, Samsung kullanıyorsa Samsung fanboyluğu yapıyor. Yok şu özellik yok bu özellik var falan filan, iki markanın da üst düzey telefonlarına bakıyorsun iki telefon da seni üzmez. Ama halihazırda bir iPad pron varken iPhone almak daha mantıklı olabilir. Ben S24 Ultra kullanıyorum ve IPhone'den iyi olduğu konular belli ekranı mükemmel derecede iyi dayanıklılığı çok daha üst seviye zaten batarya konusun da ve şarj hızı konusun da geçer gider. Ancak tasarımsal ve kamera konusun da ve en önemlisi uzun süreler boyunca bir gram kasması IPhone'yi öne çıkarıyor iPhone ve Samsung'un kameraları güzel ama sanki Samsung'da bir efekt varmış gibi geliyor iPhone renkleri daha doğru gösteriyor. Yani demek istediğim iki telefonda da yapmak istediğin her şeyi fazlasıyla yapacaksın sadece iPhone seni kısıtlıyor ve bu kişiden kişiye göre çok büyük bir eksi olabilir. Yani git iki telefonu da dene hangisi daha çok hoşuna giderse onu al biri 60Hz biri 120Hz. Ben tercihimi Pro model olmadığı sürece Samsung'tan yana kullanırdım.