iPhone vs Samsung

Bütçe
50.000

Samsung zorunluluğu yoksa:

Apple kullanıcısı olarak, sonuna kadar samsung. Bir heves bende almıştım bende tekrardan samsunga geçeceğim. S serisi.

50.000 bütçe yazmışsınız. Bu fiyata hangi telefonu alırsanız alın üzmez. Bir fark görmezsiniz. Samsung alsanız keşke iPhone alsaydım falan demezsiniz yani.

Yurt dışı 16 pro max yurt içi s25+

A54 çıkalı daha 2 yıl oluyor bu sürede normal değil.
S20 FE 5 yaşında (A serisi ile kıyaslamak hata biliyorum)
Ben 3 yıldır kullanıyorum daha kastığını görmedim.
Çok ısınıyor ve takılmalar çok oluyor özellikle One UI 7 den beri şarji su gibi iciyor ve donmalar artti.

iPhone icin en az 75 bin bandina cikmak lazim. Galaxy S25+ veya Honor Magic7 Pro alabilirsiniz.

Hocam iPhone 16'lar 55 bin bandinda en son modeli almak zorunda degilim

Çok ısınıyor ve takılmalar çok oluyor özellikle One UI 7 den beri şarji su gibi iciyor ve donmalar artti.
Ayni telefonu Babam kullaniyor. Adam sabah aksam kullaniyor bir kere kasiyor dedigini duymadim. Telefonunuzu servise verin bence. A54'un kasmasi normal degil.

Hocam iPhone 16'lar 55 bin bandinda en son modeli almak zorunda degilim
Onlar yurt disi cihaz. En ucuz 60 bine satiliyor. iPhone alacaksan 40 bine 16e oneririm. 16, 60 bin TL etmez.

Hocam garantisi doldu galiba. Hazır elimde para varken yükselteyim modelini diyorum.

Apple kullanıcısı olarak, sonuna kadar samsung. Bir heves bende almıştım bende tekrardan samsunga geçeceğim. S serisi.
Hocam açıkçası bende heves ettim biraz Iphone'a. Arayüzü bana çok şık geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…