iPhone vs Xiaomi telefon

SystemRoot

Centipat
Daha fazla  
Aşağı yukarı 20bin bütçem var, hayatımda hiç Android kullanmadım o yüzden ne alacağımı bilmiyorum kafam çok karışıyor :)
Malum Apple fiyatları da uçmuş iPhone 7'den geçeceğim için alacağım çoğu telefon bana iyi geleceğini düşünüyorum ama çok da kötü bir şey almak istemiyorum beni birkaç yıl idare etsin en azına :)
Birçok telefon inceledim ama POCO X6 Pro daha ağır bastı.
Note 13 Pro olabilir, Xiaomi 11t Pro olabilir böyle aynı fiyat çizgilerinde olan telefonlar.
Ne olabilir ben de bilmiyorum internette fiyatlar biraz dalgalı sanırım.
Telefon + Xiaomi'nin akıllı saatini alırım diyordum ama önce telefona karar vermem lazım. Ona göre belki saati elerim.
X6 Pro en son çıkan sanırım o yüzden yazılım ve güvenlik güncellemesi daha fazla alacak diye düşünüyorum.
Bir yol gösterirseniz sevinirim :)

Not: Samsung A54 veya Samsung Galaxy S23 FE'ye de gözüm ilişti ama nedense samsunga bir türlü ısınamıyorum. O yüzden Xiaomi tarafına yönelmek istedim.

S23Fe, kalın çerçeveler yüzünden çok kötü görüntüsü var. Bataryası üzüyor. Kamera sizin için önemli ise Mi13T serisini alın derim. Kameradan beklentiniz yok ise pocoX6 pro alabilirsiniz.

Gündelik kullanım için ise S23 FE, oyun oynuyorsanız X6 Pro öneririm.

Herkese cevapları için teşekkür ederim.
POCO X6 Pro benim için daha ağır basıyor nedense :)
Ama günlerdir 512 GB sarı rengi arıyorum hiçbir yerde yok.
2-3 yerde var ama karaborsaya düşürmüşler :) telefoncular faiş fiyatlar çekiyor internette.
İlla gidip diğer rengini aldıracaklar.
Sarısı da çok hoş duruyor stoklara gelmesini bekliyorum. ( diğer renklerinde plastik gibi sanki kötü duruyor en azına resimlerde öyle)
Ama derisi ileride soyulur mu hasar görür mü o düşündürdü :p
Kararsızlık kötü bir şey :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı