NevzatE Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Öncelikle merhaba. Telefonun normal zil seslerini MP3 ile değiştirmeyi biliyorum fakat WhatsApp için aynı şeyi bulamadım daha önce yapabilen var ise bana yardımcı olursa sevinirim.
Öncelikle merhaba. Telefonun normal zil seslerini MP3 ile değiştirmeyi biliyorum fakat WhatsApp için aynı şeyi bulamadım daha önce yapabilen var ise bana yardımcı olursa sevinirim.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 16 Temmuz 2022 #2 3uTools yükleyin cihanızı bağlayın. "Make Ringtone"'u seçin ardından zil sesini seçip atın. WhatsApp için o zil sesini seçin. Olduysa lütfen çözüm olarak raporlayın. @NevzatE Son düzenleme: 17 Temmuz 2022
3uTools yükleyin cihanızı bağlayın. "Make Ringtone"'u seçin ardından zil sesini seçip atın. WhatsApp için o zil sesini seçin. Olduysa lütfen çözüm olarak raporlayın. @NevzatE
NevzatE Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 Archley dedi: 3uTools yükleyin cihanızı bağlayın. "make ringtone"'u seçin ardından zil sesini seçip atın. WhatsApp için o zil sesini seçin. Olduysa lütfen çözüm olarak raporlayın. @NevzatE Genişletmek için tıkla... Ses ve dokunuş kısmında gözüküyor fakat WhatsApp da göremiyorum.
Archley dedi: 3uTools yükleyin cihanızı bağlayın. "make ringtone"'u seçin ardından zil sesini seçip atın. WhatsApp için o zil sesini seçin. Olduysa lütfen çözüm olarak raporlayın. @NevzatE Genişletmek için tıkla... Ses ve dokunuş kısmında gözüküyor fakat WhatsApp da göremiyorum.