iPhone Wi-Fi karasızlık ve şifre sorunu

troyn666

Kilopat
Telefonum iPhone5, 3 yıldır Wi-Fi'ye bağlanma sorunu vardı sorun şu şekilde;
Başta internet parolası yanlış diyordu uzun süre deneyince bu ağa bağlanamıyor hatası veriyordu. Bende telefonu kaldırdım kullanmadım. Geçen günlerde ihtiyacım oldu açtım denedim daha ilk seferde bağlandı istediğim gibi istedğim yere girdim her şeyi sorunsuz kullandım derken ben bunun ekranını yaptırayım arkadaşıma vereyim diye düşündüm. Hemen gidip telefoncuya verdim, telefoncunun dükkanında da Wi-Fi'ye ilk denememde bağlandı. Bir gün sonra telefonu almaya gittim ilk elime aldığımda aynı şekilde internete bağlıydı. Almışken sıfır sarj aleti de alayım dedim aldığım sarj aletini prize taktım çıkardım birkaç saniye sonra Wi-Fi bağlantısı gitti. Ondan sonra hiçbir ağ yine çalışmamaya başladı. Üzülerek eve geldim evin internetine bağlanayım dedim ilk denememde şak diye girdi çok sevindim. Hemen kontrol edeyim dedim internet yok gibiydi ama Wi-Fi'de bağlı gözüküyordu Wi-Fi kapatıp açtım tekrar bağlantı gitti ve artık hiç bağlanamıyorum. Şifreyi denedikçe ya parola yanlış diyor ya da bağlanamadı diyor. Garip birşekilde birkaç ayda bir düzelip bozuluyor. Arkadaşımın çok telefona ihtiyacı var iletişim kuramıyoruz çözmem konusunda yardımcı olur musunuz?
Yardımınıza ihtiyacım var fikri olan yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…