Arkadaşlar, Android cihazımı USB ile bilgisayarıma bağlıyorum ve Wi-Fi'deki interneti paylaşabiliyorum. Fakat IPhone'da sadece mobil veri paylaşabiliyorum. Yok mu bunun bir çaresi?
Nerede kısıtlama var? Ben mi göremiyorum?Apple'ın kısıtlı ve özelliksiz dünyasına hoş geldiniz.
Kablo ile bağlayıp ayarlardan etkinleştir. Bu kadar kolay. Denemedin mi hiç? Bağlanmıyorsa driverları kontrol et.
Nerede kısıtlama var? Ben mi göremiyorum?
Hafıza kartı desteklemiyorsa şikayet etmenin bir manası yok. Çünkü sana hitap etmiyor. iPhone cihazlar çıktıları günden beri desteklemiyor. Böyle ise ne mana konuşmak.Mesela Apple telefonunuz maksimum ne kadar hafıza kartı destekliyor?
Mevcut hafızası ve kamerasının en yüksek çözünürlüğü ile kaç dakika video çekebiliyorsunuz?
ICloud'u unutulmuş ve faturası olmayan cihazım neden çöp oluyor?
Bu soruya veri gizliliği demeyin kendileri benim verimi okuyabiliyor o zaman veri gizliliğim ihlal edilmiyor mu?
Adamı niye linç ediyorsunuz ki?
Bir yönden haklı.
Mesela Apple telefonunuz maksimum ne kadar hafıza kartı destekliyor?
Mevcut hafızası ve kamerasının en yüksek çözünürlüğü ile kaç dakika video çekebiliyorsunuz?
ICloud'u unutulmuş ve faturası olmayan cihazım neden çöp oluyor?
Bu soruya veri gizliliği demeyin kendileri benim verimi okuyabiliyor o zaman veri gizliliğim ihlal edilmiyor mu?
Gibi sorulara cevap bekliyoruz.
10 dakika limitlerini görmüş kişiyim. Şimdi 3.8 GB yapmışlar herhalde. Leica lensler ile kendinizi avutun. O kalite ile istersen 24 saat video çek. Jelly kamera işini halletiler mi? Medya kolay kolay konuşmuyor çünkü.
iPhone veya iPad'inizde bir Kişisel Erişim Noktası ayarlama - Apple Destek (TR)
Kişisel Erişim Noktası, bir Wi-Fi ağına erişiminiz yokken iPhone veya iPad (Wi-Fi + Cellular) aygıtınızın hücresel veri bağlantısını paylaşmanıza olanak sağlar.support.apple.com
Wi-Fi, Bluetooth veya USB ile kişisel erişim noktasına bağlanma
kişisel erişim noktasına Wi-Fi, Bluetooth veya USB kullanarak bağlanabilirsiniz. iOS 13 ve sonraki sürümlerde, kişisel erişim noktası'na bağlı aygıtlar ekran kilitli olsa bile bağlı kalır. Böylece bu aygıtlar bildirim ve iletileri almaya devam eder.
App stordan bulabilirsiniz.