iPhone X 16.3 yüklenmeli mi?

Babamdan bana kalan iPhone X var ve sürümü 15.7.

Bunu 16 3'e güncellemeli miyim yoksa 15.7 de kalması sorun yaratır mı? Babamdan hatıra o telefon var iyi bakmak istiyorum ondan soruyorum.
Kullanmıyorsanız babanın kullandığı sürümde kalsın :)

Yeteri kadar hafızası var ise, ve kullanmanıza problem yaratmıyor ise, Apple'ın resmi olarak önerdiği ve telefonunuzda görünen işletim sistemi Update'lerini yapmanızı tavsiye ederim.

Peki bu yeni güncelleme ile gelen önemli şeyler var mı? Telefon optimizasyonu için telefonu daha ağır yapmaz değil mi? İohone 4 telefonumda iOS 7.1.2 zamanında ağır geliyordu ondan sordum.

Bu güncellemeler iPhone X'i yavaşlatacak seviyede değil. Genelde güvenlik, Face ID ve işletim sisteminde iPhone14'ler ile gelen birkaç ek işletim sistemi özelliklerini kapsıyor.

iPhone Xlerin işletim sisteminden dolayı kasmaya başlaması için daha 2-3 yıl rahat var önümüzde diye düşünüyorum.

16.3'e güncelleyin bence desteği kesilince yüklemeniz sıkıntı olabilir.

Güncellemejteki tereddütüm aynı şekilde POCO X3 GT telefonumun yeni olmasına rağmen MIUI 13 sürümüne güncellediğinde telefonun şarjı daha hızlı bitmeye başlamıştı. Telefon daha çok ısınıp yoruluyordu. Benim derdim o aslında. Pil sağlığı %75 seviyesinde. Pil seviyesi ne durumda acaba ekstra sormak istedim?

Babamdan bana kalan iPhone X var ve sürümü 15.7.

Bunu 16 3'e güncellemeli miyim yoksa 15.7 de kalması sorun yaratır mı? Babamdan hatıra o telefon var iyi bakmak istiyorum ondan soruyorum.

3 yıl kullanım olacaksa güncellemeni tavsiye ederim. 1 yıl sonra elden çıkarma durumun varsa 15.7 de kal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı