iPhone X 2024'te alınır mı?

Bütçe
9000

11'e yönel bence ama bütçe çok zorlamayacaksan XS Max alınır. x bence çok baz model

Bende İPhone X ve 6 var ikisinide kasma donma olmadan kullanabiliyorum. Nasıl alınmaz
Mesela Note 4'lerin çoğu banyo terliği olmuş olabilir ve İphone 6 kadar dayanmamış olabilir. Belki burası doğru ama çalışan Note 4 kendi yazılımıyla bile İphone 6'dan çok daha vasıflı olacak ve reklamsız video izletecektir. İphone 6 ile çivi falan çak işe yarasın.
İphone X 2017 cihazı değil mi? Gider J7 kullanırım androidin nimetlerinden yararlanırım daha iyi.

Bende Xiaomi kullanıyorum, aldigimdan beri sarja takmadim 3 aydir.

Hocam arkadaşı bilmem ama şu an 12 kullanıyorum eski telefonum 6S bazı uygulamaların desteği kesildi. Yalnız telefonda normal kullanımda gerçekten gram kasma yok. O yüzden arkadaş doğruyu söylüyor. Alınır mı dersen alınmaz artık onların modası bitti en fazla etrafımızdaki aile büyüklerine kullanması için hediye edilir.

OLED takıntın yoksa batarya sağlığı yüksek bir X günümüzde kasması mümkün değil.
Hali hazırda düz 6'lar bile takır takır çalışıyor.
Yerinde olsam XS veya XS MAX almaya çalışırım ama.

12 bir sure daha duzgun kullanilir ama arkadasin dedigi bayağı absurt kaciyor, 6S tarihi eser yapmayin hocam. Bende Apple cihaz kullaniyorum ama bazi arkadaslarin savunmasina guluyorum sadece.

Bu savunmalar "Xiaomi aldigimdan beri sarja takmiyorum 3 aydir" cumleleriyle ayni komiklikte.

12 bir sure daha duzgun kullanilir ama arkadasin dedigi bayağı absurt kaciyor, 6S tarihi eser yapmayin hocam. Bende Apple cihaz kullaniyorum ama bazi arkadaslarin savunmasina guluyorum sadece.
12 bir süre değil 1 asır kullanılır. Ve size şunu söyleyeyim. Etrafta 3 tip telefon kullanan insan vardır
-1 durumu el vermeyip ucuz telefon alan
-2 durumu el vermeyip eski İphone modeli alan
-3 parası olup İphone/Samsung alan
Vatandaşa bakın hiç eski android telefon kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…