Telefonumda az önce meydana gelen sorun şu şekilde;
Normal olarak basılı tuttuğumda bile 3D Touch devreye giriyor. 3D Touch kapattığımda bile basılı tutunca klasik Touch menüsü açılıyor. Kapatamıyorum bile bu şekilde. Ayrıca bir sorunum daha var. iPhone X kullanıcısıyım. Biraz gelişmiş oyuna girince aşırı derece de elimi yakarcasına ısınıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sadece ısınma sorununa çözüm bulabildim öncelikle ekranın parlaklığıını %50 den aşağıda tut ve oynadığın oyunda grafikleri bir tık kıs bu ısınma sorununu büyük ihitmalle çözecektir
Sadece ısınma sorununa çözüm bulabildim öncelikle ekranın parlaklığıını %50 den aşağıda tut ve oynadığın oyunda grafikleri bir tık kıs bu ısınma sorununu büyük ihitmalle çözecektir
If you have difficulty performing tap, swipe, and touch-and-hold gestures, change how the iPhone touchscreen responds.
support.apple.com
Apple'ın kendi sitesinde ordaki duyarlılık ayarlarını ayarlama gibi bir menü gösteriyor o menüdeki ayarı sert basıyosan ayarı hafife al. Eğer hafif basıyosan çok sert basmıyosan serte al belki işe yarar.