iPhone X açılmıyor

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selamlar. iPhone X kullanıyorum telefonum açıktı markete gidip geldiğim de telefonu yatağın üzerine koydum ve çalışır durumdaydı. İçeriye gittim 10 dakika oturup telefonu aldım elime ve kapalıydı.

Açmaya çalıştığım da 5 saniye Apple logosu gelip gidiyordu ve bu şekil de döngüye giriyordu yani logo gelip gidiyordu her 5 saniye de bir falan.

Ardından tekrar açma kapama tuşuna basılı tutunca Apple restore tarzın da bir şey geldi aşağı tarafa ekrana gelen şeyin aynısının fotoğrafını koyacağım. Bunu nasıl çözebilirim? Telefonun sıfırlanmaması lazım içeriğin de değerli şeyler var.

(NOT: Verilerin için de kalmasına gerek kalmadı iCloud hesabımdan fotoğraflarımı bilgisayarıma yükleyebildim. Onun haricin de fazla önemli bir şey yok. Yani sıfırlanabilir de olsa bu sorunu ortadan kaldırmak istiyorum. )

Bunun aynısı geldi.

Son düzenleme:
Merhaba, iTunes yüklü bilgisayarınız varsa işlem basit gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…