iPhone X alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. iPhone X alınır mı? Telefonu çok yoğun kullanan biri değilim. Oyun da oynamam. Sosyal medya, dizi, film izlerim en fazla, o da laptop müsait değilse.
X alınmaz hocam. Çevrenizde sorun yaşamayan vardır, fakat telefon kronik sorunlu. Hasar almadığı halde yeşil çizgi sorunları ve ısınma sorunları var. XR/XS modellerine bakın.

Kullanmadım. Çevrem de alıp da sorun yaşayan var.

Hiç kullanmadın ve kronik sorunlu ekranda hasar almadığı halde yeşil çizgi oluyor diye bu kadar emin konuşuyorsunuz. Ben 5 yıldır ve arkadaşım 3 yıldır X kullanıyor. Daha 1 kere durduk yere sorun çıkardığını görmedik. O durduk yere ekran da hasar alanlar da illaki önceden hasar alan ve daha sonradan sorun çıkaran modeller. Lütfen bir daha bir cihazı kullanmadan deneyimlemeden emin konuşmayalım. Bu forum da iPhone X hakkında sağa solda kronik sorunlu almayın diye yazılar görüp ve cihazı hiç kullanmadan buraya yazan kullanıcılar çok fazla. Ayrıca sadece arkadaşımda değil çevremde de yaygın X kullanan. Herhangi bir şikayetleri yok.

Ben böyle bir sorun olucak demiyorum. Telefon sorunlu, sorun yaşanmamış olabilir.

Onun yerine se 2020 almak daha ileri dönük olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…