F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Yolda giderken telefon bir anda elimden kaydı ve düştü. Arka cam kırıldı. Bir sorun yaratır mı telefona?
Arkadaşlar merhaba. Yolda giderken telefon bir anda elimden kaydı ve düştü. Arka cam kırıldı. Bir sorun yaratır mı telefona?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.901 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #2 Geçmiş olsun hocam. Bir sorun yaratmaz.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 3 Mayıs 2024 #3 FelliX dedi: Arkadaşlar merhaba. Yolda giderken telefon bir anda elimden kaydı ve düştü. Arka cam kırıldı. Bir sorun yaratır mı telefona? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz. Kilifla kullanabilirsiniz. Bir fotografi var mi yine de?
FelliX dedi: Arkadaşlar merhaba. Yolda giderken telefon bir anda elimden kaydı ve düştü. Arka cam kırıldı. Bir sorun yaratır mı telefona? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz. Kilifla kullanabilirsiniz. Bir fotografi var mi yine de?
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 3 Mayıs 2024 #4 Cihaz sıvı ve toza karşı savunmasız. En azından bir kılıf takın camın üzerini örtsün.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #5 KİNGSEMİH dedi: Geçmiş olsun hocam. Bir sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Bir anda oldu bende anlamadım nasıl düştüğünü. 557260 dedi: Bir sorun olmaz. Kilifla kullanabilirsiniz. Bir fotografi var mi yine de? Genişletmek için tıkla... Tam arka ortası diyeyim. KEROXEA dedi: Cihaz sıvı ve toza karşı savunmasız. En azından bir kılıf takın camın üzerini örtsün. Genişletmek için tıkla... Taktım şimdi hocam. Zaten çok sıvı ve tozluk bir işim olmuyor.
KİNGSEMİH dedi: Geçmiş olsun hocam. Bir sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Bir anda oldu bende anlamadım nasıl düştüğünü. 557260 dedi: Bir sorun olmaz. Kilifla kullanabilirsiniz. Bir fotografi var mi yine de? Genişletmek için tıkla... Tam arka ortası diyeyim. KEROXEA dedi: Cihaz sıvı ve toza karşı savunmasız. En azından bir kılıf takın camın üzerini örtsün. Genişletmek için tıkla... Taktım şimdi hocam. Zaten çok sıvı ve tozluk bir işim olmuyor.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 7 Temmuz 2024 #6 Hocam yaptırdınız mı böyle kullanmaya devam mı ediyorsunuz?
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 fiqt dedi: Hocam yaptırdınız mı böyle kullanmaya devam mı ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam ediyorum hocam. Daha yaptırmadım.
fiqt dedi: Hocam yaptırdınız mı böyle kullanmaya devam mı ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam ediyorum hocam. Daha yaptırmadım.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.389 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #8 FelliX dedi: Arkadaşlar merhaba. Yolda giderken telefon bir anda elimden kaydı ve düştü. Arka cam kırıldı. Bir sorun yaratır mı telefona? Genişletmek için tıkla... Iphone X’in arkası cam olduğundan dolayı bazen cam parçaları batarya veya bazı parçaların üzerine geliyor ve bir daha darbe aldığında problem çıkarabiliyor.
FelliX dedi: Arkadaşlar merhaba. Yolda giderken telefon bir anda elimden kaydı ve düştü. Arka cam kırıldı. Bir sorun yaratır mı telefona? Genişletmek için tıkla... Iphone X’in arkası cam olduğundan dolayı bazen cam parçaları batarya veya bazı parçaların üzerine geliyor ve bir daha darbe aldığında problem çıkarabiliyor.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 7 Temmuz 2024 #9 FelliX dedi: Kullanmaya devam ediyorum hocam. Daha yaptırmadım. Genişletmek için tıkla... Benim de dün azıcık kırıldı kılıf takıyorum şu an bir sıkıntısı yok zaten Max bir iki yıl daha götürür herhalde hocam.
FelliX dedi: Kullanmaya devam ediyorum hocam. Daha yaptırmadım. Genişletmek için tıkla... Benim de dün azıcık kırıldı kılıf takıyorum şu an bir sıkıntısı yok zaten Max bir iki yıl daha götürür herhalde hocam.