bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.888 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Temmuz 2025 #11 techno137 dedi: Bugun bataryayı değiştirdim cihaz eski gunlerine dondu hiçbir ısınma yok bide wifi problemi vardı onuda çözduler cidden cihaz çok iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Bende de XR var ve batarya orijinal değil. Günü kurtarıyor performans da iyi ama sen böyle diyince bi aklım çelindi Üstte ki yoruma aslında X’i satıp başka model al diyecektim ama halletmişsin zaten. Güle güle kullan.
techno137 dedi: Bugun bataryayı değiştirdim cihaz eski gunlerine dondu hiçbir ısınma yok bide wifi problemi vardı onuda çözduler cidden cihaz çok iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Bende de XR var ve batarya orijinal değil. Günü kurtarıyor performans da iyi ama sen böyle diyince bi aklım çelindi Üstte ki yoruma aslında X’i satıp başka model al diyecektim ama halletmişsin zaten. Güle güle kullan.
WitchiwitcH Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #12 techno137 dedi: Bugun bataryayı değiştirdim cihaz eski gunlerine dondu hiçbir ısınma yok bide wifi problemi vardı onuda çözduler cidden cihaz çok iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Nereden yaptırdın aga? Deji batarya mı taktırdın?
techno137 dedi: Bugun bataryayı değiştirdim cihaz eski gunlerine dondu hiçbir ısınma yok bide wifi problemi vardı onuda çözduler cidden cihaz çok iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Nereden yaptırdın aga? Deji batarya mı taktırdın?
techno137 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 610 Çözümler 4 12 Ağustos 2025 #13 WitchiwitcH dedi: Nereden yaptırdın aga? Deji batarya mı taktırdın? Genişletmek için tıkla... Kadıköyde yaptırdım deji batarya taktılar eğer yakınsa pendik de daha ucuza gene aynı şekil deji takan yer var.
WitchiwitcH dedi: Nereden yaptırdın aga? Deji batarya mı taktırdın? Genişletmek için tıkla... Kadıköyde yaptırdım deji batarya taktılar eğer yakınsa pendik de daha ucuza gene aynı şekil deji takan yer var.
WitchiwitcH Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #14 techno137 dedi: Kadıköyde yaptırdım deji batarya taktılar eğer yakınsa pendik de daha ucuza gene aynı şekil deji takan yer var. Genişletmek için tıkla... Aga Pendikteki yerin adını söyleme şansın var mı?
techno137 dedi: Kadıköyde yaptırdım deji batarya taktılar eğer yakınsa pendik de daha ucuza gene aynı şekil deji takan yer var. Genişletmek için tıkla... Aga Pendikteki yerin adını söyleme şansın var mı?
techno137 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 610 Çözümler 4 14 Ağustos 2025 #15 WitchiwitcH dedi: Aga Pendikteki yerin adını söyleme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... kanka deji batarya 1300 tlydi sanırım bu alt geçitin orada marmaray durağının yanında hemen. Deji Mucize Batarya Pendik bu oluyor
WitchiwitcH dedi: Aga Pendikteki yerin adını söyleme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... kanka deji batarya 1300 tlydi sanırım bu alt geçitin orada marmaray durağının yanında hemen. Deji Mucize Batarya Pendik bu oluyor
WitchiwitcH Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #16 techno137 dedi: kanka deji batarya 1300 tlydi sanırım bu alt geçitin orada marmaray durağının yanında hemen. Deji Mucize Batarya Pendik bu oluyor Genişletmek için tıkla... Eyvallah aga iyi geceler
techno137 dedi: kanka deji batarya 1300 tlydi sanırım bu alt geçitin orada marmaray durağının yanında hemen. Deji Mucize Batarya Pendik bu oluyor Genişletmek için tıkla... Eyvallah aga iyi geceler