M Mertn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 275 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Onun yerine çıkma batarya taktır. Genişletmek için tıkla... 0 olarak çıkma batarya bulunabiliceğini bilmiyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Onun yerine çıkma batarya taktır. Genişletmek için tıkla... 0 olarak çıkma batarya bulunabiliceğini bilmiyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #12 Mertn dedi: 0 olarak çıkma batarya bulunabiliceğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır olmaz zaten. Ama en azından seni ileride uğraştırmaz, güvenli olur ve telefonun performansını diğer bataryalar gibi düşürmez.
Mertn dedi: 0 olarak çıkma batarya bulunabiliceğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır olmaz zaten. Ama en azından seni ileride uğraştırmaz, güvenli olur ve telefonun performansını diğer bataryalar gibi düşürmez.
M Mertn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 275 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #13 Silinen üye dedi: Deki bataryaları zamanında çok tercih ediliyordu. Çünkü normal Apple pillerinden daha fazla kapasitesi vardı. Nettech pil değiştiriyor ama ne kadar fiyatı bilmiyorum. Ben bir kere değiştirdim iPhone bataryası memnundum. Genişletmek için tıkla... Deji'yi daha önce Xiaomi MI8'de kullandım memnun kaldım fakat YouTube'da rova kullanıp memnun kalanlar var kafam karıştı onun için.
Silinen üye dedi: Deki bataryaları zamanında çok tercih ediliyordu. Çünkü normal Apple pillerinden daha fazla kapasitesi vardı. Nettech pil değiştiriyor ama ne kadar fiyatı bilmiyorum. Ben bir kere değiştirdim iPhone bataryası memnundum. Genişletmek için tıkla... Deji'yi daha önce Xiaomi MI8'de kullandım memnun kaldım fakat YouTube'da rova kullanıp memnun kalanlar var kafam karıştı onun için.
NotLikeThis Nanopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 667 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2022 #14 Evil Belief dedi: Şöyle bir sorun var, attığınız linkteki servis Apple'ın yetkili servisi değil. Yani onlar da orijinal dışı parça kullanır. Genişletmek için tıkla... Fark ettiyseniz bilemiyorum dedim. Kendileri orijinal bir batarya taktıklarını iddia ediyorlar.
Evil Belief dedi: Şöyle bir sorun var, attığınız linkteki servis Apple'ın yetkili servisi değil. Yani onlar da orijinal dışı parça kullanır. Genişletmek için tıkla... Fark ettiyseniz bilemiyorum dedim. Kendileri orijinal bir batarya taktıklarını iddia ediyorlar.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 2 Şubat 2022 #15 NotLikeThis dedi: Orijinali dışında parça önerecek değilim. Sizin aksinize batarya patlarsa veya bir şey olursa o sorumluluğu alamam. Genişletmek için tıkla... Hocam birincisi mesajımı okuyup öyle cevap verin ikincisi önersem bile forumun amacı bu sorumluluk sana ait olmuyor.
NotLikeThis dedi: Orijinali dışında parça önerecek değilim. Sizin aksinize batarya patlarsa veya bir şey olursa o sorumluluğu alamam. Genişletmek için tıkla... Hocam birincisi mesajımı okuyup öyle cevap verin ikincisi önersem bile forumun amacı bu sorumluluk sana ait olmuyor.
M Mertn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 275 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıfır olmaz zaten. Ama en azından seni ileride uğraştırmaz, güvenli olur ve telefonun performansını diğer bataryalar gibi düşürmez. Genişletmek için tıkla... Çıkma olarak %100 sağlıklı bulunamaz tahminimce telefonumun pil sağlığı 84 olduğu için mantıklı gelmiyor.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sıfır olmaz zaten. Ama en azından seni ileride uğraştırmaz, güvenli olur ve telefonun performansını diğer bataryalar gibi düşürmez. Genişletmek için tıkla... Çıkma olarak %100 sağlıklı bulunamaz tahminimce telefonumun pil sağlığı 84 olduğu için mantıklı gelmiyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #17 Mertn dedi: Çıkma olarak %100 sağlıklı bulunamaz tahminimce telefonumun pil sağlığı 84 olduğu için mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 95 üzeri sağlıklı bulunabilir. Ne olursa olsun çakmalardan daha iyi.
Mertn dedi: Çıkma olarak %100 sağlıklı bulunamaz tahminimce telefonumun pil sağlığı 84 olduğu için mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 95 üzeri sağlıklı bulunabilir. Ne olursa olsun çakmalardan daha iyi.