iPhone X dfu modundan çıkmıyor

SemihBulut

Hectopat
Daha fazla  
Telefon yere düştü. Ardından telefon kurtarma moduna girdi. Tunes yükledim, geri yükleme yaptım olmadı, tenorshare reiboottan da denedim olmadı. 3UTools'da olmadı, farklı bir yöntem var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon yere düştü. Ardından telefon kurtarma moduna girdi. Tunes yükledim, geri yükleme yaptım olmadı, tenorshare reiboottan da denedim olmadı. 3UTools'da olmadı, farklı bir yöntem var mıdır acaba?
dfu modda döngüye mi girdi cihaz? Eğer öyleyse bı kontrol et dfu modda çıkıp cihaz kapanınca ekranda flash gibi ışık gelcek mi kontrol et ve sonucu bildir yardımcı olmaya çalışayım.

Tenorshare 3utools hepsi aynı. Tema giydirip giydirip yeni gibi koyuyorlar piyasaya. Dfu modunu normal telefonu açar gibi basılı tut uzun bir süre güç tuşuna. Şarja takma en kötü şarjı bitince hallolur.

Bu uygulamaları kullandım tam dfu modundan çıkıyor derken geri dfu moduna giriyor.
Hocam bilgisayarınıza itunes'in en güncel sürümünü indirin,mümkünse orjinal kablo kullanın ve dönüştürücü kullanmayın,dfu moddayken telefonu bağlayın ve geri yükleyerek yazılımın inmesini bekleyin kurulurken eğer hata kodu gelirse ekran fotoğrafını atın yardımcı olayım.

Hocam bilgisayarınıza ITunes'in en güncel sürümünü indirin, mümkünse orijinal kablo kullanın ve dönüştürücü kullanmayın, DFU moddayken telefonu bağlayın ve geri yükleyerek yazılımın inmesini bekleyin kurulurken eğer hata kodu gelirse ekran fotoğrafını atın yardımcı olayım.

Bende hata alıyorum ITunes'den tam yüklemenin bitiminde 1101 hatası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı