XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Bugün ekranı taktım, durumu da şimdi anladım: Şarja takılı değilken dokunmatiğin belirli bir yeri basmıyor ama dediğim yer dışında basıyor, bu şarjda değilken. Ve şarja takınca o basmayan dokunmatik kısmı çalışıyor; ekrandan mı, pilden mi anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2025
Bugün ekranı taktım, durumu da şimdi anladım: Şarja takılı değilken dokunmatiğin belirli bir yeri basmıyor ama dediğim yer dışında basıyor, bu şarjda değilken. Ve şarja takınca o basmayan dokunmatik kısmı çalışıyor; ekrandan mı, pilden mi anlamadım.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.851 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Ben de bunu Samsung Galaxy A20'de yaşıyorum. Gerçekten çok saçma ve garip bir olay.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 tereyagburak dedi: Ben de bunu Samsung Galaxy A20'de yaşıyorum. Gerçekten çok saçma ve garip bir olay. Genişletmek için tıkla... Bende bugün topladım cihazı ilginç yani inanamadım. tereyagburak dedi: Ben de bunu Samsung Galaxy A20'de yaşıyorum. Gerçekten çok saçma ve garip bir olay. Genişletmek için tıkla... Şarjdan klavye açıkken vs çıkarınca oynayabiliyorum cihazla belirli bir süre sonra gene çalışmıyor klavye kısmı.
tereyagburak dedi: Ben de bunu Samsung Galaxy A20'de yaşıyorum. Gerçekten çok saçma ve garip bir olay. Genişletmek için tıkla... Bende bugün topladım cihazı ilginç yani inanamadım. tereyagburak dedi: Ben de bunu Samsung Galaxy A20'de yaşıyorum. Gerçekten çok saçma ve garip bir olay. Genişletmek için tıkla... Şarjdan klavye açıkken vs çıkarınca oynayabiliyorum cihazla belirli bir süre sonra gene çalışmıyor klavye kısmı.