VictorHugo Decapat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 312 Çözümler 1 Yer Fransa 29 Şubat 2020 #1 Merhabalar telefonumun ekranında bolca derin olmayan çizik mevcut. Kaliteli cam ekran koruyucu alsam çizikleri kapatır mı? Tavsiyelerde bulunursanız sevinirm. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Şubat 2020
Merhabalar telefonumun ekranında bolca derin olmayan çizik mevcut. Kaliteli cam ekran koruyucu alsam çizikleri kapatır mı? Tavsiyelerde bulunursanız sevinirm.
Enes55_ Hectopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 20 29 Şubat 2020 #2 VictorHugo dedi: Merhabalar telefonumun ekranında bolca derin olmayan çizik mevcut. Kaliteli cam ekran koruyucu alsam çizikleri kapatır mı? Tavsiyelerde bulunursanız sevinirm. Genişletmek için tıkla... Huawei Mate 20 Lite telefonumun arka yüzeyinde bir çizik oluşmuştu, arabalara uygulanan cila ile kapatmayı başarmıştım. Ön yüzeyde nasıl bir tepki verir bilmiyorum ama, deneyebilirsiniz.
VictorHugo dedi: Merhabalar telefonumun ekranında bolca derin olmayan çizik mevcut. Kaliteli cam ekran koruyucu alsam çizikleri kapatır mı? Tavsiyelerde bulunursanız sevinirm. Genişletmek için tıkla... Huawei Mate 20 Lite telefonumun arka yüzeyinde bir çizik oluşmuştu, arabalara uygulanan cila ile kapatmayı başarmıştım. Ön yüzeyde nasıl bir tepki verir bilmiyorum ama, deneyebilirsiniz.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Şubat 2020 #3 Cam çiziklerin gözükmesine engel olabiliyor. Tabi dediğiniz gibi ufak tefek çiziklerse.