V Varyaron Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #11 Silinen üye dedi: Apple'ın 5S'den sonrasını hiç önermiyorum. Kazık yemek istersen o ayrı Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır android kullanıyorum. Asus, Samsung gibi firmaların telefonların'dan çoğunu kullandım çoğu zaman bana sıkıntı çıkardılar bu sefer Apple ürünü denemek istedim. Zevk için alıyorum beğenmezsem takas eder yada satarım.
Silinen üye dedi: Apple'ın 5S'den sonrasını hiç önermiyorum. Kazık yemek istersen o ayrı Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır android kullanıyorum. Asus, Samsung gibi firmaların telefonların'dan çoğunu kullandım çoğu zaman bana sıkıntı çıkardılar bu sefer Apple ürünü denemek istedim. Zevk için alıyorum beğenmezsem takas eder yada satarım.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #12 Silinen üye dedi: Apple'ın 5S'den sonrasını hiç önermiyorum. Kazık yemek istersen o ayrı Genişletmek için tıkla... Sizin gibi yazanları da anlamıyorum madem tavsiye etmiyorsunuz bir nedeni olmalı.
Silinen üye dedi: Apple'ın 5S'den sonrasını hiç önermiyorum. Kazık yemek istersen o ayrı Genişletmek için tıkla... Sizin gibi yazanları da anlamıyorum madem tavsiye etmiyorsunuz bir nedeni olmalı.
E emirhandkk Ziyaretçi 7 Haziran 2018 #13 BlueMan23 dedi: Sizin gibi yazanları da anlamıyorum madem tavsiye etmiyorsunuz bir nedeni olmalı. Genişletmek için tıkla... 1.Acayip pahlı 2.Apple, İphone'leri yavaşlatıyor 3.Batarya uzun süre yetmiyor 4.Verceğin paraya değmiyor 5.Apple,İphone'lerin bataryasını öldürüyor
BlueMan23 dedi: Sizin gibi yazanları da anlamıyorum madem tavsiye etmiyorsunuz bir nedeni olmalı. Genişletmek için tıkla... 1.Acayip pahlı 2.Apple, İphone'leri yavaşlatıyor 3.Batarya uzun süre yetmiyor 4.Verceğin paraya değmiyor 5.Apple,İphone'lerin bataryasını öldürüyor
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 7 Haziran 2018 #14 Silinen üye dedi: 2.Apple, İphone'leri yavaşlatıyor 5.Apple,İphone'lerin bataryasını öldürüyor Genişletmek için tıkla... Hocam 5S ve öncesini yavaşlatırken 5S ve üstü çöp diyip bunu demen garip olmuş.
Silinen üye dedi: 2.Apple, İphone'leri yavaşlatıyor 5.Apple,İphone'lerin bataryasını öldürüyor Genişletmek için tıkla... Hocam 5S ve öncesini yavaşlatırken 5S ve üstü çöp diyip bunu demen garip olmuş.
E emirhandkk Ziyaretçi 7 Haziran 2018 #15 Rosseckx dedi: Hocam 5S ve öncesini yavaşlatırken 5S ve üstü çöp diyip bunu demen garip olmuş. Genişletmek için tıkla... 5S öncesi'ni Apple artık desteklemiyor o yüzden güncelleme gelmiyor
Rosseckx dedi: Hocam 5S ve öncesini yavaşlatırken 5S ve üstü çöp diyip bunu demen garip olmuş. Genişletmek için tıkla... 5S öncesi'ni Apple artık desteklemiyor o yüzden güncelleme gelmiyor
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #16 Silinen üye dedi: 5S öncesi'ni Apple artık desteklemiyor o yüzden güncelleme gelmiyor Genişletmek için tıkla... İos 12 5S'e geldi?
Silinen üye dedi: 5S öncesi'ni Apple artık desteklemiyor o yüzden güncelleme gelmiyor Genişletmek için tıkla... İos 12 5S'e geldi?