iPhone X hala alınır mı?

akdk

Femtopat
Daha fazla  
Kasasi hosuma giden tek iPhone serisi hissiyat olsun iPhone X, XS veya XR almayi dusunuyorum. Ikinci el veya yenilenmis ürün olarak. Telefondan oyun oynayan bir tip degilim oynarsam genshin oynarim cok zorunlu degil su donemde gunluk hayat ele alindiginda iPhone X, XS veya XR alınır mı? Alacak olursam ikinci el tum ozellikleri aktif bulmaya calisirim ama yenilenmis alma olayini cok anlayamadim, yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya aslında Android almak gibi bir düşüncem vardı da 2025'te SE24 çıkacak diyorlar 22 parasına. O yüzden idareten kullanmalık bir telefon olarak görüyorum. Forumda biraz takıldım, XS daha cazip geldi gözüme. İkinci el XS 10-15 civari bulursam bayram dönüşü veya gidip uzun vadeli Samsung S23FE alasım var.

Ya aslında Android almak gibi bir düşüncem vardı da 2025'te SE24 çıkacak diyorlar 22 parasına. O yüzden idareten kullanmalık bir telefon olarak göruyorum. Forumda biraz takildim, XS daha cazip geldi gözümne. İkinci el XS 10-15 civari bulursam bayram dönüşü veya gidip uzun vadeli Samsung S23FE alasım var.

S23FE daha uzun vadeli olur bence. Ben de XS almak istiyordum temizini bulamadım, sıfır 13 aldım. Ama S23 de aklımı hep çeldi.

Bence alınmaz paranıza yazık edersiniz.

2 ay önce falan aldım. Gayet güzel, seri bir telefon. Tek sıkıntısı yaz ayları çok ısınıyor. Günlük kullanım ve oyunlar için iyi(oyunlar yaz ayları zorlayabiliyor ama yine de oynatıyor kasma donma yapmıyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
S23FE daha uzun vadeli olur bence. Ben de XS almak istiyordum temizini bulamadım, sıfır 13 aldım. Ama S23 de aklımı hep çeldi.

Telefona cok onem veren bir insan olmadigim icin ikinci el bir şey de isimi gorur gibi geliyor.

14.000 TL'ye XS buldum tek degisen bataryasi o da guclendirilmis batarya ile degistirilmis.

Pil sagligi % kacta belirtebilir misiniz ne kadar gidiyor sarji.

Bence alınmaz paranıza yazık edersiniz.

Neden alinmaz belirtebilir misiniz? Diger forumlarda da cevap verenler "alinmaz." seklinde birakiyorlar.

Biraz pahalı gibi, değil mi? Bence fiyatını hak etmiyor. S21FE alın, daha memnun olursunuz bence. iOS 18 ile cihazı bitirirler artık. Kasmıyorsa bile kasar yani.

Diger xsler 64 GB 9000 bandinda bu 256 ondan fiyat farki var biraz S21FE mi alsam S23FE mi dedigim gibi ikinci el almiyacaksam uzun goturcek bir şey almayi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…