iPhone X harita düzgün çalışmıyor

erayorbeyi5885

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, kuryelik yapıyorum ve haritaları kullanmam gerekince gideceğim yeri yazıp başlat diyorum gidiyorum gidiyorum ama beni biraz yanlış ve hareketsiz bir konumda gösteriyor yani ne kadar yol ilerlersem ilerleyeyim uygulamada ilerlemiyor nerede olduğunu anlayamıyorum.
3 4 farklı harita uygulamasında denedim, servis ayarlarını vesaire kontrol ettim, ayarları sıfırladım ancak düzelmedi.
Telefoncuya gidince kimi yazılımsal veya donanımsal dedi kimine gittim durumu anlattım Bluetooth'un ve Wi-Fi'ın da çok az çektiğini söyledim (hepsi birbirine bağlı kardeşim) deyip 2200 TL fiyat çekti, kimi de telefonu sıfırlarsan düzelebilir belki dedi.
Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce tamir gördü mü? Bir de itunes ile bilgisayara bağlayıp yedeklemesini yapıp bi sıfırlasanız fena olmaz.
Şöyle söyleyeyim, bu telefonun 2. sahibiyim ilk aldığımda her hangi bir sorunu yoktu sadece ekranı değişmişti ben aldım zaman zaman ekranı kırdım 2 kez değiştirdim 2 kez arka camı değiştirdim ve şu face id’ye bağlı olan bir parça var ses açma kapama tuşları vesaire kontrol eden bir parça işte onu değiştirdim kablosu yırtılmıştı.
iTunes ile yedeklesem ne kadar sürer tahmini

Haritalar uygulamasınının verilerini silin ve gene açın
denedim ancak değişen bir şey yok

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı