RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 23 Mayıs 2021 #11 berat önel dedi: Haklısınız arkadaşlar düşündüğüm zaman ben de soğudum açıkçası. Bir cihaz daha buldum. XS ama yurt dışı kayıtsız. 3 ay kullanım süresi var dendi siz ne düşünüyorsunuz. Herhangi bir sorunu yok ama gevey lazım dedi. Gevey nedir? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey olduğunu bende yeni öğrendim.
berat önel dedi: Haklısınız arkadaşlar düşündüğüm zaman ben de soğudum açıkçası. Bir cihaz daha buldum. XS ama yurt dışı kayıtsız. 3 ay kullanım süresi var dendi siz ne düşünüyorsunuz. Herhangi bir sorunu yok ama gevey lazım dedi. Gevey nedir? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey olduğunu bende yeni öğrendim.
berat önel Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 487 Çözümler 1 24 Mayıs 2021 #12 Arkadaşlar tekrar merhaba. Cihazın sorununu daha iyi öğrendim faceid ve ekrana bastırdığınızdan git gel oluyor. Sizce alıp yapıp kullanmak doğru mu?
Arkadaşlar tekrar merhaba. Cihazın sorununu daha iyi öğrendim faceid ve ekrana bastırdığınızdan git gel oluyor. Sizce alıp yapıp kullanmak doğru mu?
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.512 Çözümler 5 25 Mayıs 2021 #13 berat önel dedi: Arkadaşlar tekrar merhaba. Cihazın sorununu daha iyi öğrendim faceid ve ekrana bastırdığınızdan git gel oluyor. Sizce alıp yapıp kullanmak doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bulaşma o işe astarı yüzünü geçer pişman olursun.
berat önel dedi: Arkadaşlar tekrar merhaba. Cihazın sorununu daha iyi öğrendim faceid ve ekrana bastırdığınızdan git gel oluyor. Sizce alıp yapıp kullanmak doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bulaşma o işe astarı yüzünü geçer pişman olursun.