Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 20 Ocak 2022 #11 Apple'ın geçiş telefonu. Bolca ekran ve Face ID sorunlarına denk geliniyor. Sizde yoksa kafaya takmayın.
Apple'ın geçiş telefonu. Bolca ekran ve Face ID sorunlarına denk geliniyor. Sizde yoksa kafaya takmayın.
heathrow Hectopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 217 Makaleler 4 20 Ocak 2022 #12 T21 dedi: O modelin sıkıntı çıkarma payı yüksek olay o. İade edilip birkaç sene idare etmesi için S20 FE alınabilir. Genişletmek için tıkla... S20 FE Snapdragon güzel ama fiyatı arttı. Kasım ayında 128 GB/6 GB 5 bin lira civarı bulunabiliyordu. Şimdi 7 bin lira civarı olsa gerek.
T21 dedi: O modelin sıkıntı çıkarma payı yüksek olay o. İade edilip birkaç sene idare etmesi için S20 FE alınabilir. Genişletmek için tıkla... S20 FE Snapdragon güzel ama fiyatı arttı. Kasım ayında 128 GB/6 GB 5 bin lira civarı bulunabiliyordu. Şimdi 7 bin lira civarı olsa gerek.
AtakanAram Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #13 İyi mi peki XR ı sevmiyorum hem tek kamera hem de garib bir şekilde büyük. Loxina dedi: Bence iyi bir telefon, ne için kullanacağına bağlı aslında. Genişletmek için tıkla... Oyun falan daha demin PUBG girdim HDR ayarlarda gayet güzel oynatıyor.
İyi mi peki XR ı sevmiyorum hem tek kamera hem de garib bir şekilde büyük. Loxina dedi: Bence iyi bir telefon, ne için kullanacağına bağlı aslında. Genişletmek için tıkla... Oyun falan daha demin PUBG girdim HDR ayarlarda gayet güzel oynatıyor.
TeknoHatimi Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Ankara 20 Ocak 2022 #14 iPhone X kronik sorunlu bir telefon.
AtakanAram Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #15 TeknoHatimi dedi: iPhone X kronik sorunlu bir telefon. Genişletmek için tıkla... Tamam orayı anladık da iyi midir yani.
TeknoHatimi dedi: iPhone X kronik sorunlu bir telefon. Genişletmek için tıkla... Tamam orayı anladık da iyi midir yani.
TeknoHatimi Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Ankara 20 Ocak 2022 #16 Dayanıklılık sıkıntılı, dikkatli kullanmanızı öneririm.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #17 AtakanAram dedi: Tamam orayı anladık da iyi midir yani. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu diyoruz neresi iyi.
AtakanAram dedi: Tamam orayı anladık da iyi midir yani. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu diyoruz neresi iyi.
AtakanAram Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #18 Kick Furkanowski dedi: İyi mi kötümü bilmem de sanki içine 100GB'lık oyun kuracağız 256 GB nedir? Genişletmek için tıkla... Öyle almak istedim. Kick Furkanowski dedi: Kronik sorunlu diyoruz neresi iyi. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu ama işlemcisi kamerası ekranı falan bunları soruyorum. Ayrıca ben bir sorununu göremedim. 509401 dedi: Apple en hatalı telefonu ve ömrü dolmak üzere o yüzden herkes kötü diyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar daha gider 4yıl götürmezmi arkadaşlar teller hakkında pek bir bilgim yok X iyi bir telefon diye biliyordum.
Kick Furkanowski dedi: İyi mi kötümü bilmem de sanki içine 100GB'lık oyun kuracağız 256 GB nedir? Genişletmek için tıkla... Öyle almak istedim. Kick Furkanowski dedi: Kronik sorunlu diyoruz neresi iyi. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu ama işlemcisi kamerası ekranı falan bunları soruyorum. Ayrıca ben bir sorununu göremedim. 509401 dedi: Apple en hatalı telefonu ve ömrü dolmak üzere o yüzden herkes kötü diyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar daha gider 4yıl götürmezmi arkadaşlar teller hakkında pek bir bilgim yok X iyi bir telefon diye biliyordum.
TeknoHatimi Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Ankara 20 Ocak 2022 #19 AtakanAram dedi: Tamam orayı anladık da iyi midir yani. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal sorunlu bir cihaza iyi bir cihaz diyemeyiz. AtakanAram dedi: Öyle almak istedim. Kronik sorunlu ama işlemcisi kamerası ekranı falan bunları soruyorum. Ayrıca ben bir sorununu göremedim. Ne kadar daha gider 4yıl götürmezmi arkadaşlar teller hakkında pek bir bilgim yok X iyi bir telefon diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... 4 yıl götüreceğini zannetmiyorum. Uğraştırabilir.
AtakanAram dedi: Tamam orayı anladık da iyi midir yani. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal sorunlu bir cihaza iyi bir cihaz diyemeyiz. AtakanAram dedi: Öyle almak istedim. Kronik sorunlu ama işlemcisi kamerası ekranı falan bunları soruyorum. Ayrıca ben bir sorununu göremedim. Ne kadar daha gider 4yıl götürmezmi arkadaşlar teller hakkında pek bir bilgim yok X iyi bir telefon diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... 4 yıl götüreceğini zannetmiyorum. Uğraştırabilir.
AtakanAram Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #20 TeknoHatimi dedi: Yazılımsal sorunlu bir cihaza iyi bir cihaz diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Kamerası işlemcisi ekran nı falan bunları soruyorum aslında. O zaman 8Plus'larda mı kötü. Peki o zaman neden amiral gemisi diyor.
TeknoHatimi dedi: Yazılımsal sorunlu bir cihaza iyi bir cihaz diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Kamerası işlemcisi ekran nı falan bunları soruyorum aslında. O zaman 8Plus'larda mı kötü. Peki o zaman neden amiral gemisi diyor.