iPhone X kasıyor

Car Parking MP'de güncelleme sonrası ayarlar en düşük de olmasına rağmen FPS 30 - 40 arasında geziniyor. Görüş mesafesini bile en kısa yapmama rağmen kasıyor. Özellikle oyundan çıkınca kafayı yiyor telefon. Çözümü var mıdır?
Oyunla alakalı da olabilir ama sıcaklık ve batarya sağlığı da önemli.

iPhone X de kronik o ormal yani. Telefon fabrikadan sıkıntılı XS ve üstüne bakın. Almışsınız artık satıp XS alın isterseniz.

iPhone X de kronik o ormal yani. Telefon fabrikadan sıkıntılı XS ve üstüne bakın. Almışsınız artık satıp XS alın isterseniz.

Oyun güncellemeden önce kasmıyordu güncelledikten sonra kasıyor. Online olduğu için bendem başka girenlere sordum kasmadığını söylediler. Sadece oyunda kasıyor.

Oyun güncellemeden önce kasmıyordu güncelledikten sonra kasıyor. Online olduğu için bendem başka girenlere sordum kasmadığını söylediler. Sadece oyunda kasıyor.

Yanlış bilgi vermek istemem. Ama iPhone X de kronik olduğunu biliyorum başlarda kasmaz ama sonradan kasmaya başlar XS ve üstüne bakın derim bütçe yoksa bilemiyorum ama sorun telefonda. O yüzden bende bilerek X almayacağım XS e geçeceğim yakında 7 var şu an bende.

Ne idüğü belirsiz bir oyun. Adını dahi ilk kez duyuyorum. iPhone 13'ü koysan bile kasar bence.

Alternatif olarak oyun ayarlarını bir göz gezdirin. Bu aralar oyunlarda "güç tasarruf modu" moda olmaya başladı. Belki geliştirici öyle bir düğme koymuştur?

Ne idüğü belirsiz bir oyun. Adını dahi ilk kez duyuyorum. iPhone 13'ü koysan bile kasar bence.

Alternatif olarak oyun ayarlarını bir göz gezdirin. Bu aralar oyunlarda "güç tasarruf modu" moda olmaya başladı. Belki geliştirici öyle bir düğme koymuştur?

Battery saving diye tuş var ona basınca FPS 30'a sabitleniyor. Ona basmayınca da Max 45 FPS alabiliyorum. Ayrıca oyun iPad de kasmıyor. Ultra ayarda bile 55 - 60 FPS alıyor. Ama X de neden kastığını anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı