PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 29 Ocak 2022 #11 Bende değiştirdim X'in bataryasını. Woyax Max performance aldım kendine geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #12 PanxeR dedi: Bende değiştirdim X'in bataryasını. Woyax Max performance aldım kendine geldi. Genişletmek için tıkla... Orijinal bataryası daha iyi olur. Yan sanayi bataryalar çok sorunda çıkarabiliyor, memnun da edebiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
PanxeR dedi: Bende değiştirdim X'in bataryasını. Woyax Max performance aldım kendine geldi. Genişletmek için tıkla... Orijinal bataryası daha iyi olur. Yan sanayi bataryalar çok sorunda çıkarabiliyor, memnun da edebiliyor.
Ventolas Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 142 29 Ocak 2022 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Orijinal bataryası daha iyi olur. Yan sanayi bataryalar çok sorunda çıkarabiliyor, memnun da edebiliyor. Genişletmek için tıkla... Orjinaline bütçe yetmez gibi. Ffpro diye bi marka var. Nasıl sizce ?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Orijinal bataryası daha iyi olur. Yan sanayi bataryalar çok sorunda çıkarabiliyor, memnun da edebiliyor. Genişletmek için tıkla... Orjinaline bütçe yetmez gibi. Ffpro diye bi marka var. Nasıl sizce ?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #14 Ventolas dedi: Orjinaline bütçe yetmez gibi. Ffpro diye bir marka var. Nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Böyle bir telefon alıp, orijinal batarya takmamak çok kötü bir senaryo. Yan sanayi bataryalar performansını düşürebilir.
Ventolas dedi: Orjinaline bütçe yetmez gibi. Ffpro diye bir marka var. Nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Böyle bir telefon alıp, orijinal batarya takmamak çok kötü bir senaryo. Yan sanayi bataryalar performansını düşürebilir.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 29 Ocak 2022 #15 Hamza Ensar Sağlam dedi: Orijinal bataryası daha iyi olur. Yan sanayi bataryalar çok sorunda çıkarabiliyor, memnun da edebiliyor. Genişletmek için tıkla... Orijinale çok zam geldiği için mecbur kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Hamza Ensar Sağlam dedi: Orijinal bataryası daha iyi olur. Yan sanayi bataryalar çok sorunda çıkarabiliyor, memnun da edebiliyor. Genişletmek için tıkla... Orijinale çok zam geldiği için mecbur kaldım.