iPhone X nedensiz, kameralar ve flaşın çalışmaması

omero

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
iPhone X telefona sahibim üst hoparlör bozuldu ve yeni hoparlör takarak bu problemi çözdüm. Hoparlörü takarken cihaza hiçbir hasar vermedim ve felxleri hiç zorlamadan tam anlamıyla temiz iş yaptım. Tüm soketlerin de doğru bağlandığından emindim fakat telefonu başlattığımda ön, arka kamera ve flaşın çalışmadığını fark ettim. Telefonu önce fabrika ayarlarına daha sonra tamamen sıfırladım ve hatta en son ipsw dosyasıyla temiz kurulum yaptım fakat problem hala devam etmekte. Yazılımsal olmadığı kanaatindeyim ama donanımsal olması için de hiçbir sebep yok belki benim göremediğim komplikasyonlar vardır ne düşünüyorsunuz, hoparlör değişimi sebep oldu fakat ne şekilde ve ne anlam ifade eder bu tam anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata yapmadığınızı düşünmeniz hata yapmadığınız anlamına gelmiyor. Bilgisi bir teknik servise gösterseniz iyi olur.

Hocam bu tarz problemlere kullanıcılardan ziyade teknik destek daha iyi yanıt verecektir.

iPhone X zaten kronik olarak sorunlu bir cihaz fakat bu kronik sorunlar genelde kaza nedeni darbe elden düşürme su kaçması vs gibi durumlarda daha çok kendini gösterir bunların hiçbirisi olmasa bile uzun vadede kendini illaki gösterecekler çünkü kronik sorunu diyoruz biz bunlara yani şu an hoparlör değiştirseniz belli bir zaman sonra belki aynı hoparlör veya başka bir aksam patlak verecek. Mesela hiç düşündünüz mü insanlar neden iPhone X almak yerine iPhone XR veya XS Max alıyor. Sebebi de bu işte. İmkanınız varsa cihaz daha fazla patlak vermeden cihazın tüm sorunları ile beraber sarı sitede satmaya çalışın en azından XS'e falan geçin diyeceğim fakat güncelleme desteğiyle tamamen sonlanmak üzere yani iOS 17 almayacak geçebiliyorsanız 11'e geçin derim bu vadede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…