iPhone X nereden alınabilir?

Ardarsln7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Sevgilim kendisine iPhone X alacak ama piyasada çok fazla seçenek ve satıcı var. Hem güvenilir hem de uygun fiyatlı bir yerden almasını istiyorum, ikinci el de olabilir ama temiz ve sorunsuz olması şart.
Sizce hangi site ya da mağazadan almak mantıklı olur? Sahibinden, Letgo gibi yerlerde fiyatlar değişiyor, ama dolandırılma riski de kafamı kurcalıyor.
Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Kendi ilinizden görerek 2. el alın uyguna bulursunuz ama önermem daha güncel cihazlar mevcut.

Maalesef yurda çıkacağı için biraz fazla masraf yapacak. 11k'yı geçmeyecek şekilde her türlü tamamız aslında.

Öncelikle git kendin al. Mağara adamı olarak söylüyorum tabii sana kalmış. 11k ya 64 GB ekran-pil değişen iPhone 11 alsanız daha da güzel olur. Ayrıca illaki X istiyorsanız X değil XS alın. Dolandırılma şüpheniz varsa elden alın gidin testlerini yapın kafanızda çok da bir şey kalmasın.

11kya 11 de bulursunuz.
Evet ben de 11 lere bakıyordum konuya yanlış yazmışım kusura bakmayın hocam.

Hocam telefonu ben almıyorum ailesi alacak kendisi bilmediği için ben bakarım ilanlara dedim durum bundan ibaret kendisi X söylemişti 11 buluruz bu fiyata demiştim kafa karışıklığından başlığa da X yazmışım dediğim gibi 11 buldum sarı sitede 10bine var fakat güvenilir mi pek emin değilim Param Güvende gerçekten güvence sağlıyor mu diye düşünmüyor değilim.

Babanıza bile güvenmeyin hele hele yüksek mecralara alıyorsanız elden almak en iyisi bence. Fakat satıcının profili eskiyse ve yıldızı fazlaysa alsanızda bir şey olacağını sanmam.

Babanıza bile güvenmeyin hele hele yüksek mecralara alıyorsanız elden almak en iyisi bence. Fakat satıcının profili eskiyse ve yıldızı fazlaysa alsanızda bir şey olacağını sanmam.
Evet dediğiniz gibi en mantıklısı olsa gerek şu devirde kimseye güvenilmiyor maalesef.

Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…