iPhone X şarj yuvası bozuldu

OPTİMUSSBABA

Centipat
Daha fazla  
Bir iPhone X kullanıcısıyım dün akşam sorunsuz bir şekilde şarj ettim ama şimdi takmaya çalıştığımda şarj adaptörü yuvaya girmiyor. Ne kadar zorlasam da oturmuyor, girmiyor şarj olmuyor. Şarj takma yerine baktım şu iki taraflı olan küçük iğneler yok gibi. Şarj kablosunda değil problem. İki tane şarj kablom var, öbürü de olmadı. Yani sorun telefonun içindeki yuvada. Kendim bir şeyler yapabilir miyim yoksa servis halledebilir mi? Yoksa o da mı halledemez?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kir vardır içinde. İğne ile temizle.

Şarja sürekli tak çıkar yapıyorum yuvada ondan dolayı bir hasar gelmiş olabilir mi?

Kir kısmına bir bak ilk önce ondan sonra şarj yuvasının durumuna bakarsın o yüzden tamirciye gidersen para verme boşuna. Flaşla bak içine
Hocam bir de yuvaya takıyorum tık diye kendi kendine çıkarıyor yuvaya oturmuyor girmiyor yuva yerine bir şey itekliyor kabloyu kir olsa girmez mi içine.
Kir olsa girmez. Mantıken biri varken içeri giremezsin. Yanlış anlama

Diş fırcası ile şarj kısmını temizlleyin.

Metal bi şey sokma içine asla (iğne vs.) daha çok bozarsın. kürdan gibi tahta şeylerle dene ya da diş fırçası falan da olur ama dediğin gibi temizlik sorunu değil gibi içindeki yay mı ne bozulduysa artık oturmuyor herhalde.

Temizledim hocam sorun değişmedi halen daha aynı takıyorum tam girmiyor sonra tık diye çıkıyor.

İlk iğneyle sonra fırçayla yaptım hocam bir şey değişmedi takıyorum tam girmiyor zorlasamda girmiyor sonra bir anda kabloyu tık diye itiyor yay bozulmuş olabilir telefoncuya götürürsem yapar mı yaparsa ne kadara mâl olur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…