iPhone X satıp 8 almak mantıklı mı?

Cagea

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar elimde bataryası yeni değişmiş ama kalitesiz marka olan iPhone X var. Hem ekranı değişmiş True Tone yok hem de Face ID çalışmıyor, sizce X i satıp 8 almak mantıklı mı olur akılsızca mı? Teşekkürler iyi sosyaller.

Hocam şimdi kalitesiz marka dediniz, marka apple değil mi? Seriyi kastettiğinizi varsayarak konuşuyorum. Daha fazla üstüne para koyabilirseniz yeni modeller alın güncelleme, yavaşlama, yeni teknoloji vs bir sürü yeni özellik geldi onlardan mahrum kalmayın. Ama param yok diyosanız satmayın X'i mantıksız bence.

Hocam şimdi kalitesiz marka dediniz, marka Apple değil mi? Seriyi kastettiğinizi varsayarak konuşuyorum. Daha fazla üstüne para koyabilirseniz yeni modeller alın güncelleme, yavaşlama, yeni teknoloji vs bir sürü yeni özellik geldi onlardan mahrum kalmayın. Ama param yok diyosanız satmayın X'i mantıksız bence.

Hocam batarya markası kalitesiz demek istedim.

Hocam şimdi kalitesiz marka dediniz, marka apple değil mi?
Cumleyi devrik kurmus, kastettigi "kalitesiz marka" vurgusunu batarya icin yapmis.

X'ten 8'e gecmek uzer, ya gececeksen XR veya XS'e gec ya da cerceveli tasarim beni rahatsiz etmiyor diyorsan SE 2020 al.

Cumleyi devrik kurmus, kastettigi "kalitesiz marka" vurgusunu batarya icin yapmis.

X'ten 8'e gecmek uzer, ya gececeksen XR veya XS'e gec ya da cerceveli tasarim beni rahatsiz etmiyor diyorsan SE 2020 al.

Hocam ama SE2020 ekran ve batarya olarak cok düşük.

Bence hangisi ucuzsa onu alın çünkü artık o markaların pek bir özelliği kalmadı.

Anladım hocam teşekkürler.

Selamlar elimde bataryası yeni değişmiş ama kalitesiz marka olan iPhone X var. Hem ekranı değişmiş True Tone yok hem de Face ID çalışmıyor, sizce X i satıp 8 almak mantıklı mı olur akılsızca mı? Teşekkürler iyi sosyaller.
Mantıklı değil. 8 hem daha eski tasarıma ve home tuşuna sahip hem de kötü görünüyor. X güncellenmezse iyi bir cihaz ben kalın derim. Mümkünse X i tamir edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı