iPhone X SE 2020 ile takas olur mu?

lestt

Yoctopat
Daha fazla  
Geçen günlerde iPhone X aldım fakat ekranında siyah ölü piksel var. SE 2020 ile takas etmek istiyorum fakat SEnin batarya %80 aldığım yerde X in bataryayı değiştirsem mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen günlerde iPhone X aldım fakat ekranında siyah ölü piksel var. SE 2020 ile takas etmek istiyorum fakat senin batarya %80 aldığım yerde X in bataryayı değiştirsem mi?

iPhone SE 2020 işlemci olarak X'ten daha iyi fakat ekran/kamera olsun çağının çok gerisinde bir telefon.

SE 2020 güçlü cihaz ancak iki önemli problemi var ilki ekran gövde oranı (kişiden kişiye göre değişir) ikincisi batarya, sorun olmaz derseniz bunlara se daha mantıklı.

Ben 1,5 yıldır SE 2020 kullanıyorum donma kasma hiçbir şey yok ki zaten 3 yıl önce çıkmış cihaz Apple için eski sayılmaz en az 2 yılı daha var. iPhone X ise bu sene iOS 17'yi alır ama ondan sonraki sürümleri almaz ve yavaşlar. Ha tabiki sonsuz ekran falan filan ama ilerisini de düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…