iPhone X serisi telefon önerisi

Bütçe
9-12 bin

Kasım 7

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yıl neredeyse 2023 oldu ancak şu an 2. el iPhone alabiliyorum. Beni 3-5 yıl götürsün istiyorum. Hem oyun (PUBG turnuva falan) hem de gündelik kullanacağım. 12 bin liraya iPhone XS Max(64 GB) mı alayım yoksa 9-10 bine XR(256) GB mi alayım, 2017 yılında çıkmış olması beni biraz düşündürdü. Daha kaç yıl güncelleme alır ya da iyi PUBG oynatır falan? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar yıl neredeyse 2023 oldu ancak şu an 2. el iPhone alabiliyorum. Beni 3-5 yıl götürsün istiyorum. Hem oyun (PUBG turnuva falan) hem de gündelik kullanacağım. 12 bin liraya iPhone XS Max(64 GB) mı alayım yoksa 9-10 bine XR(256) GB mi alayım, 2017 yılında çıkmış olması beni biraz düşündürdü. Daha kaç yıl güncelleme alır ya da iyi PUBG oynatır falan? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam X serisi çok ısınan ve kronik sıkıntılı bir model alabilirseniz iPhone 11'e bakın.

Maalesef 11 e yeticek bütçem yok hocam 2. El piyasasına da baktım 14-15 civari,xs Max le xr arasında kaldım(pubg espor turnuvaları falan için ) xr(256gb) 2018 ,xs Max(64gb) 17 çıkışlı olduğu için arada kaldım bir yerde xr in xs in bir alt modeli olduğunu okudum ama XR in 2018 çıkışlı olması daha uzun ömürlü(güncelleme ve performans) götürür mü sorusunu soktu kafama

İkinci el iPhone 11 almanı tavsiye ederim. A12 bionic oyunlarda çok iyi performans sunmuyor diye biliyorum. İllaki ikisinden biri olacaksa XR 256 GB almanın ekran çözünürlüğünden dolayı daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı