iPhone X servis uyarısı

• Konuyu başlatan cca2n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.467

cca2n

Femtopat
Daha fazla  
Telefon bunu diyor ve 2 dakikada bir kendini yeniden başlatıyor teknik servise verdik 2 gün önce alındı sıkıntısı yoktu konnektör entegre bir şeyler deyip 1.100 lira aldılar batarya normalde 100 diyor (ttec markaymış) telefonu ne yapmalıyım?

IMG_20230111_170221_420.jpg

Yer neresi ?
Peki eski orijinal bataryayı aldınız mı ?
Hem 1.100 TL hem de pil sağlığı yok yazmıyor. Üstelik entegre vs değiştiğine inanmıyorum ortada 100% kar ile çok ucuz basit işçilik var bence.

Eski orijinal bataryayı almadıysanız almalısınız isteyin verdiğinde de kesinlikle eski bataryayı taktırıp deneyin kontrol edin çünkü eski bataryada cihazınızın donanım kimlik bilgileri var yani normalde profesyonel batarya değişimi yaparken ek donanım+yazılım araçları kullanılır yani eski orijinal pildeki donanım kimlik bilgileri az önce dediğim araçlarla yeni pile aktarılıyor ve pil sağlığı vb bilgileri göstermesi için.

Paylaştığınız ekran görüntüsünden de anlaşılıyor çok basit ucuz işçilik yapılmış hem de 100% kar İle

Size tavsiyem iade edin.

Deji batarya 400 TL + işi iyi bilen elinde donanım+yazılım olan bir yere teslim edin yani eski pildeki bilgileri yeni pile aktarabilecek (pil sağlığı görünmesi vs için) donanımlara sahip bir yere verin işçilik vs derken en fazla 700 TL yi geçmemesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Yer neresi ?
Peki eski orijinal bataryayı aldınız mı ?
Hem 1.100 TL hem de pil sağlığı yok yazmıyor. Üstelik entegre vs değiştiğine inanmıyorum ortada 100% kar ile çok ucuz basit işçilik var bence.

Eski orijinal bataryayı almadıysanız almalısınız isteyin verdiğinde de kesinlikle eski bataryayı taktırıp deneyin kontrol edin çünkü eski bataryada cihazınızın donanım kimlik bilgileri var yani normalde profesyonel batarya değişimi yaparken ek donanım+yazılım araçları kullanılır yani eski orijinal pildeki donanım kimlik bilgileri az önce dediğim araçlarla yeni pile aktarılıyor ve pil sağlığı vb bilgileri göstermesi için.

Paylaştığınız ekran görüntüsünden de anlaşılıyor çok basit ucuz işçilik yapılmış hem de 100% kar İle
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Telefonu 1 ay önce kadar aldım ve aldığımda yenilenmiş olarak elime geçti. Yaptırdığım yer merdivenaltı sayılabilecek bir yer. Tamir parasını alıp farklı bir yerde yaptırıp telefonu satmayı düşünüyorum. Sıkıntısız bataryası değişmiş ve artık şu yeni sorunu neyse düzeltilmiş bir iphone x e verebileceğiniz fiyat nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı